יובל לוטן -
מסתבר שבמקום אני ללמוד לטרום-טרום מגן בצרפתית מחר הגעתי לפורום קט זה. פירפורי התרגשות אפפו אותי לגילוי העובדה שעוד אנשים חוץ מההורים שלי, רשת בתי האבות בפריסה ארצית "מישען" והמורה שלי לאזרחות ראו את השידור בפופוליטיקה
לא כל כך הבנתי מה כתבו עליך שמה למטה, אני רק רוצה להזכיר לכל החברה' כאן שמלעיזים אותך, שלהופיע בטלויזיה זה קצת כמו, תדמיינו את הפרפרים שיש לכם בבטן לפני שאתם דברים מול אנשים חשובים או קהל עם נאום או משהו (כל אחד היה בסיטואציה כזאת או אחרת במהלך החיים שלו) עכשיו תדמיינו שהפרפרים האלה הופכים לעדר של קרנפים מוטציונים בהשפעה של רד-בול בהול באסיד. זה מתחיל להזכיר איך זה להופיע פעם ראשונה בטלויזיה בשידור חי. ככה שגם אם הוא לא דיקלם את המצע המעודכן שיצא מישיבת הסיעה לפני שבוע, זה עדיין לא אומר שהוא לא התבטא רהוט ויפה, קיצר יובל היה גדול! נ.ב. צור איתי קשר במסרים האישיים, אני חייב לשאול אותך משהו ממש חשוב!
מסתבר שבמקום אני ללמוד לטרום-טרום מגן בצרפתית מחר הגעתי לפורום קט זה. פירפורי התרגשות אפפו אותי לגילוי העובדה שעוד אנשים חוץ מההורים שלי, רשת בתי האבות בפריסה ארצית "מישען" והמורה שלי לאזרחות ראו את השידור בפופוליטיקה