יובל לא רוצה להיות הנשיא

שלמונזה

New member
יובל לא רוצה להיות הנשיא ../images/Emo168.gif

של המדינה בהדרן איגי בבס שלומי בתופים ומייקל בגיטרה של שלומי זה עיקרי הדברים בהופעה ביום שישי בזאפה כמו תמיד אין לי כח להאריך אבל היה מופלא

שלמונזה

New member
נאממ ../images/Emo168.gif

נרחיב על היציאות שלי יאלה אז ההופעה התחילה כמובן די רגיל הפלייסיט הרגיל והכל, משינה מטורפים כמו תמיד זה סבבה בגב' שרה השכנה שוב יובל מתחרע על הנשיא [הוא חף מפשע!!!!!!] ששלח ידיים לאיזה בחורה אז מייקל מציע לו להיות הנשיא ולשלוח ידיים לבחורות יובל אמר לא לשניהם [למה?!]. באחכה לך בשדות יובל נתן כרגיל לשלומי לשיר את יש שדות כותנה, משום מה זה נורא הצחיק את יובל שלא הצליח אחרי זה לשיר את כל הבית אז הקהל שר לבד, יובל הצטרף לבית האחרון [שזה החזרה על הבית הראשון] מתישהו הם התחילו גם נורא להתחרע שלומי ממציא מנגינות על הגיטרה הם מצטרפים אליו יובל שאל את אבנר מה זה השיר שהם עושים פיקס והם ממש טובים בו ואז הם ניגנו את לה שיק לה פריק נו אני מניחה שתיבנו למה אני מתכוונת יאלה אחרי ג'וני האדום המצויין!!! ירידה להדרן. יובל ונאור חוזרים לבמה לביצוע נגעה בשמיים באמצע נגעה בשמיים שלומי יובל ומייקל עולים בחזרה איגי נתקע בעמדת הבס והתחיל לנגן, שלומי נגנב והלך לתופים, מייקל שלפני זה עמד בצד ליד אבנר כדי לפנות מקום לאיגי החליט לא לשתוק והלך לעמדת הגיטרה של שלומי. לקח למייקל כמה שניות להתרגל ואז יובל מפיל עליו יאללה תתחיל שיר... הרי שלומי תמיד מתחיל את השירים הלא צפויים וזה, מייקל עוד מנסה להתרגל ומתחיל משהו כולם מצטרפים יובל קם מסדר למייקל את המיקרופון ומסמן לו גם לשיר היה מין אלתור נחמד שכזה ואז הם שואלים את הקהל איזה עוד שיר אחרון הם רוצים, כמובן שהקהל הטיפש צועק דני והם הולכים לזה [כאילו לא היה רשום בפלייליסט נו באמת]. מסיימים עם מקו"ט וזהו עוד הופעה מופלאה נגמרה.

Pete Best

New member
יש למישו את הפלייליסט המלא?

חבל שלא באתי
נשמע כיף מאוד

שלמונזה

New member
הפליי ליסט הרגיל ../images/Emo168.gif

מההופעות האחרונות במקום שלג צח זה כבר מההופעה האחרונה יש בלש דיטקטיב + הוסיפו את נגעה בשמיים שלא היה בפליי ליסט והשירים הלועזיים שקפצו בכיף

למעלה