יובלל בפעם האחרונה....

יובלל

New member
יובלל בפעם האחרונה....

רגע האמת..... מסירה את המסיכה מעל פניי... יובלל היה, דמות וירטואלית מתוך פרוייקט. אשר גילמה אותו אישה\ אני. מודה לכם,על קבלת הפנים. שמחתי להכיר אנשים נפלאים, אנשים שיודעים לחייך. כמו כן,ברצוני לפנות לכמה חברים יקרים, באופן אישי. ביליתי איתכם שעות שמלאו אותי. מלאו,ברגשות,בפרטים אינטימים. חלקנו יחד,דברים קסומים שאני אוספת אותם איתי, בזכות ולא בחסד לתוך חיי. וכששעון החול אזל מזמנו... גם אני... כן,גם אני בכיתי וכאבתי. הספדתם אותו,הספדתי גם אני. וכן,כל הספד כואב. מבקשת סליחה אם אפשר... עד יבוא זמן, וירפא הכל. ולזה אני מייחלת,כמה שיותר מהר. סליחה,סליחה ושוב סליחה. שלכם, אני.

וואוו....הצלחת לעבוד על רבים כאן...

חלק מפרוייקט,אה? למזלי חוץ משלום שלום לא היה לי מגע איתך, אז אני אומרת לך דרך צלחה... לא יודעת איך יגיבו האחרים, אבל קחי בחשבון שכל תגובה תהיה במקום. בהצלחה...יובלל...

hagit 22

New member
יובלללללללללללל B-(

איך אתה לא מתבייש ???????????????????? עבדת פה על אנשים תמימים שבוודאי חשפו עצמם בפניך!!!!! וטוב שאני לא נימנת מתוכם אני באמת מקווה שאנשים אלו יגיבו אלייך בחריפות רבה כי זה פשוט לא פייר לעבוד עליהם ככה ומה התירוץ שלך פרוייקטטטטטטטטטט?!?!?!?!!!!! אי בטוחה שאת דומה לגבר הן פנימית והן חיצונית ואת הפנימיות כבר הפגנת פה!!! באכזבה גדולה, חגית

SMARKI

New member
ידי עשיו.

אין לך זכות לבקשת סליחה במקרה זה. ובמידה ``והם ``יסלחו לך הקלון ישאר עימך. לא היתה לך הזכות לעשות זאת -ובמיוחד להתחבא מאחורי פרוייקט חשוב ככול שיהיה. למזלי לא דבקתי בך בזמן שהותך פה בצט למזלי וגם למזלך . כי אני לא הייתי עובר על כך בשתיקה . מקווה לא לראות ולא לשמוע יותר ממך ולו גם במידה ותכנסי לפה כאישה. אמנם ביקשת סליחה -וסליחה זו נועדה בעצם להקל עליך בלבד. תזכרי תמיד את אותם אלה ששיחקת בהם.......

סמרקי מתוק,

העלת בי מחשבה...שגם אם לא הכרנו או נתקלנו בה... אנחנו כאן בפורום חלק מהפרוייקט שלה... ועתה אמרת לה ברורות שאין מקום לסליחה, מודה לך שזה בעצם גם בשמי-אם תרשה לי להצטרף לדברייך, אין מקום לסליחה! אלת האהבה.

עוד סוטה חברתי/ת!!!

ניצול לרעה של המדיה ועד תום!!! אין יותר מה להוסיף,בושי והיכלמי ומכאן הסתלקי!!! פרוייקט עאלק,כן!-בשביל הפסיכיאטר שלך!!! איכסססססססססססס....

נפש אשה

New member
גועל עולה בי..

איך אשה מסוגלת לעשות מעשה כזה???!! ועוד לנשים אחרות!! את מסוגלת לתאר לעצמך את תחושת ההשפלה שגרמת לאנשים פה?? תתביישי . מקווה שתחושת הכאב שמלווה אותך, תהיה באותה עצמה, כמו שתחושות הכאב שגרמת לאנשים פה. אין סליחה. אין מחילה. מזלך שלא נפגשנו.

נשית

New member
יובלל <עלק> ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,>>>

יובלל יובלל עלק ,אני פונה אליך אישה , ידעתי היתה לי התחושה ,אבל פחדתי פחדתי לומר ומה עם לא ,את אישה ?? משהו אמר לי , משהו עמוק ,עמוק פנימה ,אבל פחדתי לומר לך ,, בושה לך אישה ,סליחה זהו רק סליחה . אז יובלל <עלק> גם לא אישה את אלא ש ט ן . מאחלת לך אישה שטן ,בכול בוקר ובכול יום, אשר מביטה את במראה <<<<<<<<<<<<< ל י ג ע ל >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ממני נשית אשר אישה אמיתי אני !!!

למעלה