יובלי מבולבלי

ashlaya

New member
יובלי מבולבלי

מכירים את הקלטת ילדים? אז המלצה חמה עכשיו הוא מככב בקניונים אמול עדי הלך עם אח שלי ומאוד נהנה מומלץ בחום

Star_Dust

New member
אנחנו ראינו אותו בהופעת יום הולדת

והיה מאוד מאוד נחמד. בעקבות ההופעה קנינו גם את הקלטת ואני חייבת לציין שמאוד התאכזבתי. כך שעל הופעה חד פעמית אני ממליצה אבל חבל על הכסף המושקע בקלטת.

ashlaya

New member
את רצינית?

לא יודעת כמה קלטות יש לנו אבל עדי שר אותו בעפ"ה שירי חרוזים וצחוקים וימי הולדת ? איך מגיעים אליו? יש לך מושג???

Star_Dust

New member
אני חושבת שזה האתר שלו

אבל אני לא משוכנעת, אז אם את לא מזהה אותו בצילומים אז כדאי שתשאלי אם באמת מדובר בו. אנחנו היינו ביום הולדת מסוג "קרנבל של יום הולדת". הבעיה היא שההופעה הייתה כמעט זהה לקלטת. ילדת יום ההולדת שמכירה את הקלטת נהנתה מאוד מאוד מאוד. היא שרה איתו את כל השירים. גם שאר הילדים היו מאוד מרוצים. יובל המבולבל הבעיה שלנו היא שאנחנו קודם ראינו את ההופעה ואחר כך קנינו את הקלטת ומכיוון שהקלטת וההופעה כמעט זהות וההופעה הרבה יותר מרשימה אז התאכזבתי (זה בערך כמו לקרוא ספר טוב ואז לצפות בעיבוד שלו לקולנוע ולגלות שמה שרץ לך בראש בזמן הקריאה היה הרבה יותר יפה
).

ashlaya

New member
תודה על הקישור

לא הייתי איתו אתמול בהצגה אבל השנתי שזה שונה מהDVD שיש לנו בהופעה היה תוקי מדבר .... אולי יש כמה קלטות?

למעלה