יואל בצע

yehuda18

New member
מסכים לכל מילה

מכון צריך לבוא לקראת התלמידים שלו.... ולדרוש 50!!! על בחינה אחת זה ממש מוגזם!

אכן ביזיון

אני עשיתי קורס קידום אישי יחד עם עוד חבר חבר שלי היה צריך לעשות עוד פעם, דיבר עם הסניף של קידום בירושלים ונתנו לו בחינות סימולציה ואפילו עוד חוברת לתרגול בנושא שהוא היה חלש (מילולי) לשמחתי לא הייתי צריך לעשות עוד פעם ולכן לא נזקקתי אבל סחתיין

לדעתי אתם לא מתייחסים כאן לעיקר....

סוקט סיפר את הסיפור שלו בצורה כזאת שהפואנטה של הסיפור היא העלות של הסימולציות עבור תלמיד לשעבר של יואל גבע, אבל אני מוצא את הפואנטה שונה לגמרי- הוא מספר פה על קורס ברמה ירודה של יואל גבע. הם לא אמורים להיות ממש טובים? רמה אחרת משאר המכונים? אולי אני מפספס פה משהו...

גלית372

New member
מניסיון אישי

נפלתי על מורה נוראי ביואל גבע ..אבל חברה שלי שלי למדה פסיכו אצל מישהו אחר בגבע והייתה מרוצה מאוד מהמורה... אני גם שיפרתי בגרות ולמדתי אצל מורה נהדר שרק בזכותו הצלחתי.. קראתי בפורום גבע על תלמידים שהתלוננו על קורסי ספרות [מועד קיץ שהיה] ושהמורות היו נוראיות פשוט..ועד כמה שהם לא היו מרוצים.. אני חושבת שזה הכל תלוי על איזה מורה אתה נופל... [יש שם מורים נהדרים לפסיכו ולבגרויות אך לצערי יש גם כאלה שלא!]

גלית372

New member
כן אבל לצערי אני ניגשת עוד הפעם

ולכן צריכה אותו עדיין ... לגבי ספרים ששאלת גם הספרים שלהם טובים...

סוקט

New member
יש מספר דעות

כל אחד יתן לך תשובה אחרת. לפי דעתי ליואל גבע יש ספרים מצויינים. אבל הקורס עצמו מכוון לתמוך דווקא בתלמידים חלשים יותר, אין שם חלוקה לרמות ורוב האנשים שמגיעים לשם הם אנשים שתולים את התקוות שלהם ביואל - כלומר הם לא אנשים שמאמינים ביכולת האישית שלהם אלא ביכולת של "יואל" להביא אותם לציון שלהם. כשאתה בכיתה של שמכילה 40 תלמידים שרובם חלשים ואתה תלמיד חזק אז אתה מבלה את רוב הזמן שלך בקורס בהקשבה למדריך שמנסה להסביר לתלמיד איך עובד מכנה משותף, או למה כשעושים ממוצע מחלקים במספר האיברים ולמעשה אתה מבזבז זמן יקר. לפי דעתי, אם בן אדם מכיר את עצמו כתלמיד חזק וחד אז יואל גבע זה לא בשבילו. לתלמיד חלש המטרה האולטימטיבית שלו היא לעבור ב50-100 נקודות את הממוצע הארצי אז יואל גבע מצויין בשבילו. כמובן עכשיו, אחרי שהמרצע יצא מהשק ואני לומד על בשרי מהו היחס לתלמידים לשעבר אז אני לא יכול להמליץ לאף אחד על קורס פסיכומטרי ביואל גבע.

למעלה