יואו..

יואו..

מכירים (יותר מתאים מכירות׳) את זה שאתם נמצאים באיזה מקום ופתאום עינכם נפגשות באיזה בחור כזה חתיך
שאין דברים כאלו!!

זה פשוט קרה כרגע.

כמה חבל שאי אפשר פשוט לומר לו, אתה מוצא חן בעיני . . .

אויי, שאלוקים יעזור לי.

חתיכים, זוהי החולשה שלי.

קליט

New member
מוכר מאיפשהו . .

אז מה היה ? . . . תספרי בבקשה סיפור שלם . ראית אותו ו הבטת בו ? . . . איך הוא נראה ? . . . יש לך קצה חוט להשיג אותו ? . . . יתכן שהוא כאן . .

קליט

New member
כ ש את

פונה לשדכנית - את מציינת משהו לגבי המראה של החתיך המיועד ? . . . .

יהודי23

New member

אם לא עשית צעד שהוא בנורמל הדתי בעייתי, אז אתה בחורה חזקה

חלושקית

New member
סתם ככה,

"לא תתורו" נאמר גם על נשים.
אני אישית לא ידעתי את זה עד לא מזמן...

גברת יקרה ונכבדה,

הלאו הזה מתייחס לשני דברים, ההתחלה שלא תסור אחרי הלב הוא לאו מן התורה שלא לעיין ולא לתור במחשבת הלב אחיר ענינים של עבודה זרה וכפירה, הכולל בוודאי גם גלישה באתרי אינטרנט של אפיקורסות וכפירה. הסוף של הפסוק `אחרי עיניכם` מתייחס שלא יתור האדם בעיניים שלו אחרי עריות בכדי למלא את תאוותיו, ואכן ברור שיש איסור מן התורה בגלישה באתרי זימה, וזה חמור יותר מאכילת חזיר, וכפי שמנה רבינו יונה בספרו שערי תשובה בשער א את האיסור של צפיה בעריות בין האיסורים החמורים ביותר. וברור שאין הבדל בין הסתכלות בעריות ממש או או עריות וירטואליות, ואף קיימת סברא שבאופן הוירטואלי האיסור חמור בהרבה, והמבין יבין.

ובכן, עיני צפו בבחור שנראה לי נחמד לעין, הבחור היה לבוש ונראה כיאה לצניעות המקובלת. בידוק כמו בפגישה רישמית בלובי מלון...!!!!

חישבי שנית לפני שאת מעלה ביקורת ומפילה דופי על בת ישראל כשרה!

יום טוב.

חלושקית

New member
בואי לא נסחף

לא אמרתי את זה ספציפית עלייך... כתבתי את זה בגדול שאני אישית לא ידעתי את זה עד לא מזמן...
כי חשבתי שאם בחורה לא מגיעה לעניין של 'חטא', אז מותר לה...
וברור... היו פעמים ולא מעט שהייתי הולכת עם משקפי שמש כדי להציץ לראות מה קורה מסביב (אויי כשהייתי צעירים... חחח... לא בדיוק צעירים, אלא רווקים
)
ואת!!!!
חישבי שנית לפני שאת מעלה ביקורת ומפילה דופי על בת ישראל כשרה! (כציטותך...)
סה"כ כתבתי איזשהי הערת ביקורת לגבי ואפילו התחלתי לכתוב אותה ב'סתם ככה'

יום טוב, אחות

:)

יש לך מלוא מהזכות לכתוב הארות מאלו, לטובת כולנו. אך לא נראלי שזה המקום בהודעה שלי.

בהצלחה.

אגב,
כיף לשמוע שאת נשואה ואם לילד!!

יהודי23

New member

"היו פעמים ולא מעט שהייתי הולכת עם משקפי שמש כדי להציץ לראות מה קורה מסביב (אויי כשהייתי צעירים... חחח... לא בדיוק צעירים, אלא רווקים )
ואת!!!!"

למה לומר לו..

אם אפשר לומר פה...

נו כמה תמונות שלחו לך כבר?

חולשה נדירה.....

איזה

מזל שאת לא יכולה לומר לו. תארי לך היית בוחרת בחור לפי היופי ולא לפי האופי?!

למעלה