יואו פריקס!

Lorelai

New member
יואו פריקס!

בואו נתעלם מהארבעים אלף שרשורים שזועקים "היי תראו, התחביב שלי זה ללחוץ על 'הוספת הודעה'" ונעשה לנו שרשור חביב ומיוחד.. וחריג. שרשור דברים מוזריםםםם שאתם אוהבים. כמו, במקרה שלי
להעיר את אחותי באמצע הלילה ולשאול אותה כמה זה אחד ועוד אחד.. זה מצחיק, תנסו גם. אתמול היא אמרה "לא יודעת" ו"לא זוכרת".

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני אוהבת מחקים! ../images/Emo23.gif

והדבר הכי מוזר בקשר לזה, זה הריח שלהם. אני מכורה לריח של מחקים.
|סמים זה רעעע
| דברים מוזרים.. אהה.. לוזוכרת כרגע
כשאני אחזור הביתה אני בטח אזכר.

kusoda

New member
אני אוהב ....

לירוק על האוגריים שלי (יש לי 17) ושהם ניכנסים לטוח הבית שלהם אני משקשק אותם אהה ופעם אחת אחרי שאח שלי עיצבן אותי , שהוא ישן (החמור שוקל 110ק"ג ומטר 94 ) עם פה פתוח כהרגלו הכנסתי לו אוגרת קטנה לפה והוא ממש אבל ממש ניבהל ונתן לי מכות של רצח אהה והטיח ת'אוגרת האומללה על הקיר ומאז יש לי אוגרת אחת פחות באוסף (למיתקשים, היא מתה ביסורים קשים)

Lorelai

New member
איך אתם מצליחים לגדל כל-כך

הרבה אוגרים?!?! אצלי הם כל הזמן מתים.

kusoda

New member
הם מזדיינים כמו שפנפנים חרמנים

לא סתם זה דרך טיפול אבל כן הם גם מזדיינים מלה

Lorelai

New member
אוף, אבל אמא לא הרשתה לקנות

פיקאצ'ו!!! האמת שהיא דיי עבדה עלי.. היא אמרה שבשנה השלישית של צ'יקוריטה (ווהו, הייתי מושפעת מפוקימון אז) היא תקנה זכר והיא מתה בשניה!

kusoda

New member
אה אז די זויינת כי אוגרים חיים רק..

שנתיים הכי הרבה

ThE uVa

New member
אממ...

אין לי כאלה, אבל שמרית ביקשה שאני אגיב, אז אני מגיבה.

ThE uVa

New member
אל תקראי לי שקרנית.

או שאני אספר דברים מביכים שעשית כשהיית קטנה P: "אני אעשה ככה והיא תצחק"

Lorelai

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואז אמרתי לך לכבות את המחשב ואת כזה לוחצת על "ניתוק שמרית לבבי" ויצאתי לך מזה ואת ישבת ושתקת.. "נו חן, תכבי." "רגע, אני מחכה שזה יבוא."

שטרודל¿

New member
מה???????????

מתי זה קרה???? את יודעת שאסור להעיר אנשים ישנים באמצע הלילה.... ולשאלם אותם שאלות במתמטיקה כמט המורות המפחידות שמאמיות עלייך שהן יבואו אלייך באמצע הלילה וישאלו אותך שאלה... וחוץ מזה אני לא זוכרת את זה..

למעלה