יואו איזה מוזר זה

mistero

New member
יואו איזה מוזר זה

פורום "אהבה ורומנטיקה" למה כמעט כל ההודעות פה הן על אהבה נכזבת???? טוב טוב, אני אסדר את העניין - הודעה להעלאת המורל הקבוצתי פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה, פעם ראשונה שאני קורא פה, פעם ראשונה שאני רושם פה. אבל יודעים למה נכנסתי לפה? כן כן, אהבה ורומנטיקה
TO MAKE A LONG STORY SHORT הכרנו לפני חודש ומשהו...דברנו המון...תקופה לא יכולנו להתראות אבל המשכנו לדבר...זהו, היא חזרה לארץ. סגורה על עצמה יותר, התנשקנו, כיף יחד, מתגעגע הרבה
רומנטיקה או לא??? אז אני לא אכביד בפרטים (למה אתם חושבים שאני רוצה לספר הכל??
) אבל זאת הודעת העלאת המורל שלי!!! שבת שלום אנשים יקרים, ותתחילו לשפוך רומנטיקה!!!

שיהיה בהצלחה בקשר ../images/Emo13.gif

ויש פה המון אהבה בפורום, פשוט אנחנו נוטים לכתוב יותר על בעיות/דילמות וכו' ושוכחים לציין כמה כיף לאהוב

mistero

New member
בטח שכן

להביא לבת זוג מתנה מיוחדת...סתם לנשק אותו כי הוא כזה חמוד...להגיד לה שהיא הכי יפה שיש בעולם...להגיד לו שאת תמיד שם בשבילו...להגיד לה שאתה תביא לה את הירח... תמיד יש רומנטיקה
זה שיש היום הרבה דברים שמכסים על זה לא אומר שזה צריך להעלם או שזה קורה, פשוט צריך למצוא את הדרך הנכונה...ואת האדם הנכון

mistero

New member
שמעי, זה הגיוני

מי קורא לעצמו "סתם אחת"?? סלחי לי על ההתבטאות הבאה - למה מה קרה??? למה סתם?! תחליפי ל"אני אחת מיוחדת מהכפר"!!!
שאי ברכה, ושמחר היום יאיר לך פנים...כמו שהבוקר פתחו לי את היום בהודעה המקסימה - good morning sunshine...זה דבר שמעלה לך חיוך לכל היום!!

../images/Emo46.gif

תקשיב לי ותקשיב לי טוב! ממש אבל ממש לא סתם אחת! חוצמזה,אני שניתי ל-"פרח לב הזהב"..אבל מתוך הרגל חזרתי לניק הנל..
ואל תדאג,הכל בסדר טפו טפו טפו
ואם לך פתחו את הבוקר במילים הללו..אז לי אמרו טרם הלכתי לישון-"לילה טוב נסיכה.." יותר יפה ממך
בקיצור,שיהיה לך יום טוסט!

אני אגיד לך למה

כי על דברים יפים שקורים, רומנטיקה בשיאה וכו' שאנשים מספרים, כל מה שיש לאנשים להגיב על זה זה "מגניב", "מזל טוב", "כיף לכם" וכו'.שזה נחמד אבל לא מי יודע מה אינפורמטיבי.. על בעיות בתחום הרומנטי- אפשר לחפור!! יש הרבה מה לייעץ ולדבר על זה...

ברוך הבא../images/Emo13.gif

זה מוזר, אבל נראה שזה מתחלק לשניים: אלה שרק משתפים כמה טוב ואלה שרק משתפים כשיש דילמות. ואתה צודק,חבל שאין יותר איזון.

mistero

New member
תודות

ואני מבטיח לספר על הריב כשיגיע...תנו לי חצי שנה שנה אני אחזור אליכם תודה???
סתם סתם, אני לעולם לא אחזור לכאן בתואנה זו!! (חחח, זה כמו לנסות לברוח מהמוות לא? אבל אולי אני הראשון שיצליח, תמיד שווה לנסות לא?
)

למעלה