יואווווווווו חבר'ה!! :)

hadar7878

New member
יואווווווווו חבר'ה!! :)

אנלא מאמינה שיש פורום עדכני ופעיל בנוגע למומינים! באמת שזו ידיעה מרעישה ! :) אני הולכת להיות פה פעילה לאללה! תזכרו אותי =]

monolith98

New member
נזכור גם נזכור!@#

כלכך ברוכה הבאה לפורומינו החם והמחבק!@# לא נוותר עלייך!!

hadar7878

New member
אז ככה..

בת 15 וחצי, ( זתומרת עולה לי'.. ) רוקדת, זייפנית גרועה בשירה.. אוהבת לבלות עם חברים, אוהבת ים, בתי קפה, קניונים, את הגן ליד הבית. טיולים בצפון זה ה-דבר בשבילי! טוב חפרתי :\

skaramoosh

New member
שלום וברכה!

אני הצטרפתי מזמן, ואני פעילה/לא פעילה בתקופות. אני לא חושבת שמישהו כאן מכיר אותי.. בכל מקרה, אני נגה, בת 15 ממעלה אדומים (ויש לי ארבעה ספרי מומינים! שהם הרבה יותר שווין מהסרה, שגם היא שווה כמובן)

Witchcrafts

New member
אהלן וסהלן~ P-:

תאמיני, תאמיני. אנחנו כאן כבר כמה שנים, העולם לא יפטר מאיתנו בכזו קלות. איך הגעת אלינו, אם יורשה לי לשאול? אני חושבת שכולם זוכרים את הפעם ההיא, בילדות, כשהגרוק הופיעה על המסך. איך את הגבת? סיוטים בלילה, היו? אפילו עכשיו אני יכולה לשחזר את הרעידות שתקפו אותי, ואת קפיצת הבהלה. גם אחי היה שותף לעניין. אני יסמין ואת לא תתחמקי מהמילה שלך בכזו קלות, כיוון שאחרת נרדוף אותך |פרצוף זדוני| שהות מושי־מושלמת, ברוכהבאה!

hadar7878

New member
הינה.. הכל פה !! D:

איך הגעתי ? בעיקרון חיפשתי בגוגל את הטראנס של המומינים (כי אין לי תוכנות הורדה), איכשהו הגעתי לפה. בסופ ידיד הוריד. אז הכל בסדר :) - הייתי חייבת אותו , כי פשוט יצא לי לחשוב עליו מלא.. היה לי אותו בילדותי והייתי פשוט חייבת לשמוע אותו שוב!!- אי אי אייי.. הגרוק, המפלצת הענקית והאווטסיידרית ברמות..גלמודה שכזאת. תמיד היה לי איזה רגש של חמלה כלפייה, היא סתם נראת מפחיד והיא רק מחפשת חברים.. אז, לצומת ליבכם קוראים נכבדים!! כן, אחי תמיד סלד ממנה בצורה מטורפת, אבל היא בהחלט מוסיפה פן איימתי במקצת לסידרה.. בצורה מסויימת (כמו הקרה גבירה.. ). לא היו סיוטים, אבל חח.. חלמתי על המומינים, יותר מפעם אחת ויותר מפעמיים. =] תמשיכו לכתוב חברים ! אני נהנת לקבל תגובות לתגובות :) שבת מעולה ורגועה לכולם.

Dolev יי

New member
איך פחדתי מהגרוק!

בפעם הראשונה שראיתי אותה צרחתי כמו מטורף.. היא נראית כמו רוח רפאים אפלה כזאת.. אחח הגרוק

Ochan

New member
גם אני!!!

אבל אחרי זה גיליתי שהיא נחמדה מאוד

ninitz

New member
היי היי. ^_^

אני ניצן, גמני חדשה למדיי. ברוכה הבאה ומקווה שתיהני! ^_^

Dolev יי

New member
תפתחי שרשור משלך@.@

ברוכים הבאים לאיזור הדמדומים |ערבי|

Witchcrafts

New member
ברוכה הבאה!

בעקבות מה הגעת לפורום? גוגל? בשבועיים האחרונים תוקף את הפורום גל הצטרפות תמוה (ומשמח, כמובן) למדי. ואני מסכימה עם דולב, בהחלט מגיע לך שרשור משלך. (מיקום בארץ, גיל, עלילה שהכי זכורה לך לטובה או לרעה וכל פיסת מידע שתחפצי לשתף אותנו, תתקבל בברכה.) השתלבות מענגת, אני בטוחה שתהני. |זר פרחים|

למעלה