יואב

sabresmama

New member
יואב

בן אדם ישר ונאמן ..בהתחלה לא התחברתי אליו אבל כל יום אני רואה אדם ביישן וחמוד..חבל שאין לו ביטחון עצמי כי היה מזמן מוצא בחורה שתוהב אותו..נגע בליבי שנופר בכתה והוא ישר קם להכין לה קפה..הרג אותי איך ג'קי שמע את זה ממנו ואז לקח על עצמו להכין לה קפה במקומו..הצורה שזה נעשה היה כל כך מגעיל מצידו של ג'קי.. למה ג'קי ונופר מזלזלים ביואב כל הזמן? הייתי רוצה שיואב סוף סוף יתקוף את שניהם.. ג'קי הגעיל אותי ברמות ..לא מספיק לשמוע את קולו המגעיל שצורב באוזן..כל כך לא יפה לנפנף כל אדם כאילו הוא לא חשוב..באמת יואב צריך לעמוד על שלו ולא לתת לאף אדם להתייחס אליו בזילזול..

אורישקי

New member
בעיני הוא פשוט צבוע ומניפולטיבי

שמנסה לקנות רחמים מהקהל ולהתמסכן, בהתחלה זה היה עם רינת, עכשיו איתו. נצאס.

ברוניקה

New member
אז הוא משחק אותה בתור אנדרדוג, so what

זו דצנה מוכרת בקרב בדרנים (וזה מה שדיירי הבית אמורים להיות לפני הכול). מזכיר לי את ההופעות הראשונות של אורנה בנאי שהיו רצופים בווידויים שלה על כיעורה הרב. זה לא הפריע לה לפרוץ בגדול. גם שלום אסייג צוחק על עצמו, ואפילו העלה בתכנית הטלוויזיה שלו את הבן שלו כדי שגם הוא יצחק על הכיעור שלו (של שלום). זה סוג של הומור עצמי שמקצין את הנקודות החלשות ומנסה להפיק מכך איזה רווח. לאו דווקא רחמים. לא נראה שלכך שואף יואב. אלא יותר בכיוון של הצהרה על מודעות עצמית לחסרונות ובקשה לקבל אותו למרות זאת, הודות למעלות שיש מנגד. בסך הכול הוא באמת לא מזיק ונראה מודע מאוד להתנהגותו ולהתבטאותו וגם לרושם שהן עושות. בניגוד לכמה אנשים שם שנראים חסרי כל יכולת לראות את עצמם מהצד.

אורישקי

New member
העניין שזה לא בא כהומור ממנו,

זה בא כדי להיות אהוב ע"י הקהל. הוא בכללי אידיוט ומיותר.

ברוניקה

New member
נניח, ואם נרכיב את רשימת האידיוטים והמיותרים

מי יכול להישאר מחוצה לה?

אורישקי

New member
פרידה,דנה,ליאם,נופר

כולם לא מיותרים. וכמה שהן לפעמים מעצבנות אותי, הן גם לא מפגרות.

ברוניקה

New member
נו, שוב? כמה אפשר עוד ללעוס את זה

אז ג'קי כינה אותם חיילים. כמה פעמים צריך לחזור ולהסביר למה התכוון? אז ביקש ונתנו לו סלט וחביתה. ואו. איזה מנוול. ורק שלא תתלונן עליו במשטרה על הקטע של "בעבריינות". הכוונת השיר כמשהו משמעותי לגביו מוגזמת לגמרי. אפשר לחשוב שג'קי ראש הממשלה או הנשיא, שהוא האחראי לשריפה בכרמל, לבצורת, להדרדרות הכלכלית של שכבות הביניים ומי יודע מה עוד. "מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו" - וואלה, מה בדיוק הוא צריך לעשות? הוא מספק לך תחמושת לשימוש ציני וזדוני. מה אתה רוצה יותר?

למעלה