יואב מה המצב? מתי אתה קופץ לסניף של המפלגה?
ש שריטה מלנכולית New member 28/5/04 #3 חחח... הוא כבר ממזמן לא מנהל פה, נראה לי שהוא אפילו לא קורא פה... את מסניף תל אביב במקרה?
ש שריטה מלנכולית New member 30/5/04 #6 אמממ... זאת לא אני../images/Emo122.gif תסתכל טוב- טוב על הניק ניים, יש שם היפוך אותיות.. אני מניחה שאתה מתאר לעצמך מי עשה את זה..
אמממ... זאת לא אני../images/Emo122.gif תסתכל טוב- טוב על הניק ניים, יש שם היפוך אותיות.. אני מניחה שאתה מתאר לעצמך מי עשה את זה..
E Efrat44 New member 31/5/04 #8 יואוו.. לא שמתי לב לזה! ../images/Emo12.gif ../images/Emo41.gif טוב שאמרת לשים לב..
E Efrat44 New member 31/5/04 #9 אבל זו אותה חתימה!!!!!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo41.gif מה הולך פה???
ש שריטה מלנכולית New member 31/5/04 #11 נו, ברור שזאת אותה חתימה../images/Emo3.gif אם הם משועממים- אז משועממים עד הסוף... מה את חושבת?!.. הם רצו להטעות את כל הפורום...
נו, ברור שזאת אותה חתימה../images/Emo3.gif אם הם משועממים- אז משועממים עד הסוף... מה את חושבת?!.. הם רצו להטעות את כל הפורום...
E Efrat44 New member 31/5/04 #12 כן.. אני יודעת..מוזר! ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif אם זה באמת ככה.. אז הם באמת מ-מ-ש משועממים! ובעצם זו לא אותה חתימה, כי הם לא עשו "הדגש" על מה שאת עשית בחתימה שלך!
כן.. אני יודעת..מוזר! ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif אם זה באמת ככה.. אז הם באמת מ-מ-ש משועממים! ובעצם זו לא אותה חתימה, כי הם לא עשו "הדגש" על מה שאת עשית בחתימה שלך!