יה ישנונים.........................

יה ישנונים.........................

מה אתם ישנים? אתם מייבשים אותי. אז מה אם אצלכם 5 בבוקר. אצל חלק מחברות הפורום יקר שלנו השעה היא רק...עשרה לאחתשרה בלילה! עשרה לאחת עשרה בלילה!!! אז יאללה התעוררו ושעשעוני.. אה, הממ, חלק מחברות הפורום. אתם מתעוררים ושואלים מה? שתיים? מי??? אז אני אענה לכם. נועם גם פה כבר..נראה לי!!!! ממי שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוף זה מעצבן כי לא זז פה כלום ((ואני לא מדברת רק על השעות האלה..) אז יאללה מה.....תתחילו קצת יותר לכתוב.. ועכשיו אתרגם לכם שיר בממיותי. טוב? מלשון ממי הבנתם?? תרגום חופשי ****************************************************************** אחרי כל מה שעברת אותי מעל אתה חושב אני מתעבת אותך אבל בסוף אני רוצה להודות לך כי עשית אותי כזאת חזקה.. זה עשה אותי כזאת חזקה יותר עשה אותי קצת יותר למעלה יותר עשה אותי יותר פיכחת יותר אז תודה שהפכת אותי למלחמתית עשה אותי ללמוד הרבה יותר מהר יותר עשה את עורי עבה יותר עושה אותי כל כך יותר חכמה יותר אז תודה שהפכת אותי למלחמתית!!!!!!!!!!!!!! כמו שאומרים..באנגלית זה נשמע יותר טוב.. לילה טוב!

גלי יה ישנונית../images/Emo70.gif

אז מה אם אצלך 5 ועשרה לפנות בוקר מה אז רק בגלל זה לא תהיי כאן
חוצפה
וכתמורה לתרגום של השיר של כריסטינה, מצ"ב השיר של דולי פרטון 9 to 5 בעברית
(אקסלוסיבי
) קופצת מהמיטה ומקפצצת למטבח מוזגת ספל של אמביציה מפהקת ומתחמתחת ומנסה להגיע לחיים קופצת למלקחת והדם מתחיל לזרום יוצאת לי לרחוב יש המון תנועה עם חבר'ה כמוני שהולכים לעבודה מתשע עד חמש עובדת מתשע עד חמש איזו דרך לפרנס את עצמי בקושי מסיימת את החודש הכל נלקח ואין תמורה הם פשוט מנצלים את המוח שלך ואף פעם לא נותנים לך קרדיט זה מספיק כדי לגרום לך להיות משוגעת אם את נותנת לזה... וגלי - המשפט הקבוע - באנגלית זה נשמע יותר טוב

2003 SkiPeR

New member
ואני שואל: |מה נסגר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה
וד"א........ למה וממתי נעם בארה"ב ????

בלללעעע

New member
היא במשלחת.... איזה כיף לה.....

מה לא הייתי נותנת בשביל לברוח מהארץ, מהעולם הזה............

2003 SkiPeR

New member
רגע- איזו משלחת של הצופים????

או משהו אחר... כי החבר'ה שלנו מדטרויט חזרו לפני כמה ימים ממש.. ד"א- הקוואן חוזרים ב-29 בטואוגוסט !!!!!!! ו.... עלה לי רעיון מדהים בשנייה זו ממש.....

למעלה