יה זה עבר!../images/Emo6.gif
אני לא מאמינה והיה כזה יפה![חוץ מהפאשלות הנוראיות של הבנים, הקהל צחק עד דמעות
-
] אני ממש מאושרת כי כל המורות אמרו לי שהציונים שלי ממש טובים ומעולים! (בלי להשוויץ..
) אבל הכי הרג אותי 2 ילדים אחד חשב נהיה לי איזה איל גולן בסילסולים אחד נהיה לי בטהובן (.....) ושניהם החליטו לעשות לי חור אחד גדול בראש
ממש כואב לי הראש מהנגינה שלו ומהשירה שלו!!!!!
אבל סך-הכל היה סבבה...... גם תקעתי כאלה מבטי רצח בשטן (המחנכת שלי לשעבר שאני לא סובלת אותה
) וזה היה כזה כיף!
וגם היה כיבוד אבל התאפקתי מול כל הרוגלך וכל העוגיות שקורצות ככה "קח אותי אני טעימה!" אבל מה שמסתתר בהן זה פצצת קלוריות מתקתקת שתעלה אותכם למימדי ענק! אז לקחתי רק דיאט ספרייט........ אני ממש מאושרת כי אני לא אצטרך להיות יותר מ-4 שעות בבי"ס הארור הזה וכבר שכחתי איך ההרגשה של היום האחרון
אבל תאמינו לי... אני אסתדר
אז בסוף קיבלנו גם תנ"ך ושוב הקטע של המועצה הפדגוגית
חחחחח אני אכתוב את זה ס'תכלו: משרד החינוך והתרבות עיריית ירושלים, המינהלה לחינוך ירושלים בית הספר היסודי הממלכתי דתי ממ"ד רמות א' תעודת מעבר לחטיבת הביניים בבית - העל - יסודי ל__________הרשברג אודליה__________ תלמידת הכיתה ו' 1. לפי החלטת המועצה הפדגוגית עולה התלמידה לכיתה ז'. המחנכת: שולמית פרץ המנהל: דוב סגל ל' לחודש סיוון התשס"ג 30 לחודש יוני 2003 הערה: לתעודה זו מצורף גיליון הערכה חתימת המחנכת: חתימת המנהל: __________ ______________ זהו מה עוד אני אכתוב כאן..... היה לי ממש כיף ואני כל כך שמחה להיפטר מהיסודי ובבקשה אל תבאסו אותי כי אני בסבבה ואין מילים לתאר את האושר!!!!!!!!!
אני לא מאמינה והיה כזה יפה![חוץ מהפאשלות הנוראיות של הבנים, הקהל צחק עד דמעות