יה, בייבי....

orensaab

New member
המצלמה: הסלבלד H3D-39 בה צילמו את האופנוע

עולה יותר מהאופנוע עצמו. הסלבלד הוא יצרן שבדי שמייצר במספרים קטנים, אולם כל מצלמה עולה הון. מצלמות הסלבלד הן פריט אספנות בכל העולם. אורן
 

LeCagot

New member
פריט אספנות????

הסלבלד הן מצלמות פורמט בינוני, וממש ממש לא אספנות. אלו מצלמות מקצועיות לצילומי אולפן בעיקר.
 
האופנוע הזה מעולם לא דיבר אלי

ונראה שהדגם החדש ממשיך באותה הדרך. לא עושה לי את זה. את הקינג דוקא אהבתי, עד שראיתי אותו במלוא מוגזמותו במציאות.
 

xfwind

New member
../images/Emo178.gif310 ק"ג../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

כ-ב-א-ד
 
הוא לא קצת מתמרפק עם ה MT? נכון שהוא הרבה

יותר חזק, אבל עדיין הנישה היא די אותה נישה, לא?
 

34TK

New member
מי שלא עשה אפילו סיבובון קל על V-MAX

לעולם לא יבין את הלוק המטורף.זה לא יוסאנג אקילה 650 שנראה בומבסטי אף אין לו כוח בגרוש. ה V-MAX נראה לי בתחילת התישעים עמו אופנוע שרירים (היחיד בארץ אז) חלומי ,עד אשר רכבתי עליו בפעם הראשונה. דריפטים על כוח בשלישי ורביעי כמו כלום,פרפורים בקו ישר תוך כדי התקדמות בקצב היסטריומעבר לווילי תוך כדי זה. רק אחר כך מתחילים להבין שתנוחת הרכיבה המוזרה נועדה כדי לעזור לרוכב להשתלט על הטונות של מומנט שיתיפלץ מציע. אני לא יכול להמתין לסיבוב על החדש,אני מקווה שלא סירסו את הנתונים על הנייר בעזרת אלקטרוניקה.
 

yaia

New member
יש בקרת אחיזה

"ride by wire" זה אמור למנוע פירפורים לא?
 

מיצו

New member
אני חושב שאתה מתבלבל

בקרת אחיזה ו- RIDE BY WIRE הם שני דברים לגמרי שונים.
 

dblast

New member
Fly by cable

 

AVNER XR

New member
נהיגה על חוט להבדיל מהמערכות הקודמות שהיו

מאכנית -הידראולית וחשמלית , נהיגה על חוט פירושה למעשה -לצורך הדוגמא גויסטיק של מחשב ,הכוונה למערכת שאם הזזת ההגה תעביר פקודה למחשב שיעשה אלף חישובים עם מערכות אחרות ברכב כגון סל"ד -זווית הגה ,ויעביר פקודה לחוטים חשמליים שיחוברו למנועים חשמליים. המינוח לקוח מעולם התעופה ששם הוא נמצא בשימוש -כמו כל הפיתוחים שנעשים שם וזולגים אט אט לתחום כלי הרכב.
 
למעלה