יה באמת...

Sunchy

New member
יה באמת...

איך קוראים לדוור מעמק מהומינים? יש לו בכלל שם??? אה ואם אני אמצא פסיכולוג טוב אני אפרסם כאן תמספר..נראה לי שכולם צריכים לעבור תרפיה קלה... חח סתם

Sunchy

New member
../images/Emo12.gif

אופס שרשור חדש חח... טוב אז ננצל תהזדמנות לדסקס על הדור הסקנדליסט??... למרות ש
אני דיי לא זוכרת אותו...

Sunchy

New member
יודעים מה?..

לדעתי לא קוראים לו! לא! בעצם... בואו נהיה קונספירטיבים <בתקווה שככה רושמים> לדעתי זהו המאהב של מומין אמא!!! אה הא! או של מאי הקטנה <הרי איף פעם לא היה לה מישהו..לא?> או...של סניף! <לאלו מבינייכם שתוהים- כן, אני עדיין מחפשת פסיכולוג טוב...!>

shvils

New member
תמיד חשדתי בדוור הזה../images/Emo70.gif

עם כל המבטים השקסיים שהוא שלח למומין אמא... ולמאי (הוא לגמרי פדופיל!!)... ולסניף!!! אני אפילו די בטוח שראיתי אותו מפריח נשיקה לסרח כשהוא חשב שהמצלמה לא מסתכלת עליו. בהתחלה בכלל חשבתי שהוא היוניבמר (מי שלא יודע מי זה שיברר, אני לא הולך להסביר) אבל עכשיו הכל ברור! הוא המאהב הלטיני של כל העמק!!
כמובן יש את האפשרות שהוא סתם דוור תמים... אבל זה בכלל לא סביר לדעתי.

Sunchy

New member
../images/Emo12.gif

נכון?!?!?!?! ומה זה לעזאזל היוניבמר?.. מאיפה אתה מביא את כל הבלה בלה הזה? ולאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? אה? אה???

shvils

New member
מה פתאום!

נילס לא קיים במציאות. תהיה ריאליסטי! נו באמת, גמדים שמדברים עם אווזים?!... ועכשיו נחזור לנושא של הפורום, היפופוטמים מדברים! (ועוד מיני חיות ודברים חסרי הגדרה) היי אם כבר מדברים על נילס שמעו משו מאצחיק: אגף כוח אדם בצה"ל נקרא אכ"א... ולמפקדת שלו קוראים "המפקדת אכ"א"!!! לדעתי זה מאצחיק!!!!!!

Sunchy

New member
נו מה ?!?

עוד מעט תגיד לי שאתה גר בעמק הדרדסים!! <מממ זה היה עמק ...נכון?> אני לא מאמינה שגמדים שמדברים עם אווזים <ולא סתם- אווזי בר!!> נראים לך דמיונים...הדרדסים זה דמיוני! באגס באני דמיוני! השמיניה דמיוני! אבל נילס? ???!?!?!? אני חושבת שהתיאוריה שהברווזים עפים עם נילס ואווזי הבר לא טועה..לא לא..! ממממ זהו... ומה כ"כ מצחיק במפקדת אגף כח אדם.. שהיא אווזה?? שובניסט!!!
ולאן הרווזים עפים כשהאגם קפוא??? אה כן כבר עניתם לי... טוב אז שאלה מכשילה אחרת--> איך באים ילדים לעולם???
שמעתי שהחליפו את שיטת הברווזים...

Blue Pencil

New member
אני לא תוהה.../images/Emo6.gif

הוא שאל איך קוראים לדוור,ואני אמרתי הדוור עם סימן שאלה[כן,אני אמרתי-לא שאלתי
].

למעלה