יה אנשים!!!!

icודליה

New member
יה אנשים!!!!

אני עכשיו מעריצה שרופפהה של משינה יאאא איך היה כיייף ב-בלדה לסוכן כפול במנגינה של ההתחלה, איך King Salomon (שלומי ברכה..) הביא בקפיצת שפגט לגובה!!! ויש שיר "אין מקום אחר" ( אין מקום אחר - כן הזמן הזה אבוד אבל לא בשבילי הוא תלוי על עמוד ולא בגללי אין מקום אחר אין אחר במקום שאני גר ישנה אישה מה אתה מחפש אליי לחשה אין מקום אחר אין אחר נכון שהימים כל כך קצרים ושיר שאני אוהב כבר לא משדרים אין מקום אחר אין אחר כן הזמן הזה אבוד אבל לא בשבילי הוא תלוי על עמוד ולא בגללי אין מקום אחר אין אחר) והיו כאלה זיקוקים אדירים מהממים!!! ו.. אל תשאלו!! היה לי סטיק לייט צהוב וכחול, ויובל הסתכל על זה מלא פעמים וכשהוא יצא להפסקה הוא נופף לי ביד!!!! היה ממש כיףףףףף

Snow Yte

New member
מגניף...../images/Emo9.gif שמחה שנהנת../images/Emo70.gif

זה באמת אחלה שיר...
היה את "אנחנו שניים"

icודליה

New member
בטח לא לבד...

כן היא ב-2 ההופעות.... אבל לא היה שלמונזה!!!!!!!!!!!!!!!!

Snow Yte

New member
אני הכי אוהבת את "אנה"

ואני יודעת שהיה את זה... נראה לי שבכל ההופעות הם שרים את אותם שירים...

icודליה

New member
אה ושכחתי....

איזה מישהו ארגן גל... היה ממש יפה עד ששלומי ואיגי התחננו לעוד... וגם בהתחלה כשההופעה התעכבה בגלל פקקים, כמה אנשים באו עם שלט שכתוב עליו יום המולדת שמח והוא תלוי על בלוני הליום, ועל אחד מהבלונים כתוב אורן באותיות זורחות, ואז הם הביאו את זה למישהו באורקסטרה (ככה כותבים את זה?) וכל האמפי שר לו "יום הולדת שמח, יום הולדת שמח" וזה הקהל הכי הכי מגובש!! אני דווקא לא ממש אוהבת את השיר אנה... לא יודעת למה..

icודליה

New member
תשובות..

בהופעה הראשונה, הייתי באורקסטרה, שזה פחות או יותר בגובה של הבמה, שורה שמונה. ובהופעה השניה הייתי נראה לי בשורה 10 ביציע, נשמע זוועה, אבל בהופעה הראשונה עמדו מולי 3 בחורות....מה אני אגיד לך...כל אחת בגובה שלא תבייש שום ג'ירפה.. אז לפחות ראיתי משהו בהופעה השניה וזה היה מקום נהדר!

Snow Yte

New member
אממ

אורקסטרה זה הרחבה או המדרגות
איזה כיף לך שתי הופעות... זה נורא יקר לא

zvozda4ka

New member
העיקר שנהנת.....

לא מכירה את השירים אבל אם את אומרת שהם יפים אני מאמינה
ברוכה השבה לפורום
<<כן,גם עזיבה של יומיים מהפורום זה משהו...>>

kipodina

New member
להקה

אה, ודרך אגב, אני בשוק ואני בהלם שיש אדם שלא מכיר את משינה...

SilentB

New member
אני לא מכיר את משינה מה לעשות

את בשוק והלם והמומה?

kipodina

New member
טוווווב...

אני רק בשוק והלם..אני לא המומה כי זה לא הגיע לכזאת רמה של תדהמה.. זה פשוט נורא שיש אנשים שלא מכירים את משינה הלהקה... ו...כשר?

icודליה

New member
או.קיי...

כנסו לפורום מספר 333 (פורום משינה..) תקראו, ותבינו לבד... ואם תכנסו תראו שירשור תמונות (אח שלי צילם, חוץ מהתמונה שרואים אותו שאני צילמתי) מהמפגש שהיה בים אחרי ההופעה הראשונה. אתם ממש לא חייבים להגיב, אבל תעיינו ואולי תבינו... על אסון ערד שמעתם?????????? בגללו הלהקה התפרקה.

למעלה