יהי זכרו ברוך

CoooooL

New member
יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

מצורפת בזאת תמונה שפורסה היום בבוקר בידיעות אחרונות. לא רק שהבחור מרחובות אלא שגם משפחתו הם חברים טובים מאוד שלנו. ומה עושים? אומרים שממשיכים לחיות... יהי זכרו ברוך

CoooooL

New member
קשה

המשפחה מתמודדת קשה, בוכים כל היום. לאבד בן ואח אוהב זה דבר קשה וכואב. אנחנו מבקרים בקביעות, נשארים שם כמעט כל היום(גרים קרוב אחד ליד השני, האמהות עובדות יחד) גם לנו זה לא קל. 21 זוהי רק תחילת הדרך וכבר יוני הגיע לסופה. האם החיים הוגנים? אין איך לעזור, אין מה לעשות, רק לשבת ולחשוב על איזה בן אדם נפלא איבדנו. קשה לחשוב איך הם ימשיכו הלאה. מנסים לתמוך ומנסים לעזור. לאף אחד לא מגיע דבר כזה. החיים ממשיכים, "תעלו חיוך ותמשיכו הלאה".

zimes

New member
../images/Emo16.gif

וכל הכבוד לכם שאתם עם המשפחה! המשיכו לחזק אותם: הם יהיו זקוקים לחברים כאלה עוד שנים רבות.

Dor K

New member
מצטער לשמוע את זה.

גם אני איבדתי חבר בתאונת דרכים, ויודע איך אתה מרגיש. אבל זה ילך ויכאב פחות ופחות. כמה שאתה חושב שהדבר הכי כואב קרה לך עכשיו, ככל שהזמן יעבור אתה תמשיך בחייך, וזה ידחק לאיזו פינה קטנה בלב ויכאב הרבה פחות. שלא תדע יותר צער.

taz512

New member
כמו פצע פתוח

לאבד אדם קרוב זה כמו להיפצע פצע קשה מאוד, בהתחלה זה כואב מאוד, וזה מדמם ואפשר לחשוב רק על זה. אבל אז לאט לאט הפצע נסגר, והוא קצת פחות כואב, הוא מגליד, ואחרי זמן מה, נשארת צלקת. זה כבר לא כואב, אבל אתה לעולם לא תשכח, כי הצלקת נשארת שם לכל החיים להזכיר לך את אותו אדם. ובגלל המקרה הזה, נזכרתי בשיר שכתבתי מזמן, יום אחרי שהתינוקת של אח של חבר שלי הכי טוב, מתה מוות בעריסה. והייתי צריך להוציא את התסכול שלי. אני מקווה שזה מתאים לפה. איפה אלוהים? איך יכול להיות שהוא קיים?! זה לא הגיוני שקיימת כזאת ישות! זה לא אפשרי. איפה המשגיח מלמעלה? הוא בכלל מסתכל אלינו?! האם אנחנו סתם צעצועים?! האם הוא משחק בנו כמו בבובות?! האם הוא קיים? אז איפה הרעיון הכללי?! איפה התכנית הכוללת?! אני רוצה לדעת איך הוא מתכנן את החיים?! איפה הישות העליונה? האדון הגדול שצריך לדאוג לנו?! כי אם הוא קיים ואם הוא מסתכל. אז למה הוא עושה דברים כאלה?! כי היא הייתה רק תינוקת!!! טאז, השד והפצעים הפתוחים

למעלה