יהיו חמישה זרים.

z dead

New member
בעזרת השם

זרים: וויציץ,בסטון,יאסטיס,פרקר/2-3 זר אחר,סלומון/רכז זר אחר. "ישראלים": ארנולד,שארפ. ישראלים: הלפרין,אליהו,גרין(?),ששון. בורשטיין? (לא נראה לי שיהיה במכבי ואם יהיה,עד שיחזור מהפציעה ייקח זמן..) דותן,פנאן. צמד צמד הם יגיעו,המחליפים בחוק הרוסי. ממש תיבת נוח.

bobas

New member
המציאות שלך ,החלום שלך ,

הוא עבורי סיוט. שיבושם לך! אם החלום שלך להיות מכבי ,למה ללכת לחיקוי עלוב נטול הישגים ותארים ? המקור עדיפ. כך לפחות לא תתיימר להיות אלטרנטיבה. רק אל תבקש ממני להיות מציאותי כשאתה חולם על מכבי עם שארס.

eari

New member
מציאות לחוד חלומות לחוד..

מצטער, חשבתי שאתה מספיק בוגר בכדי להפריד בין מילים מנוגדות, אז אסביר.. המציאות היא, שקבוצה עם 4 זרים בינוניים וכמה ישראלים, לא יכולה ליהיות גדולה באירופה (וכמעט גם לא בליגה שלנו..) ולא תוכל לקחת תארים.. החלום הוא, לראות קבוצה טובה ואיכותית שמשחקת כדורסל שוטף ומהיר כמו מכבי עם שארס.. מקוה שהפעם הצלחת להבין.

אז למה להביא זרים בינונים?

בוא נביא ארבעה זרים טובים. עדיף מחמישה בינוניים. גם מבחינת רמת הקבוצה כמובן. יש לך את אוסטין, את סליי (אם אתה עדיין מטיל בו ספק אז אפשר להחליף אותו עם מקארתי שהעמיד ממוצעים טובים מאוד עונה שעברה בסנט פטרסבורג), באוורס שעליו מיותר להרחיב, וסנטר זר ברמה גבוהה. את הכסף כעקרון יש. בנוסף תשקיע בישראלים. תוסיף עוד sf ישראלי כמו איתי לב, תשחרר את אוחנון וקנטור ותביא עוד גארד ישראלי. למה סתם להביא עוד זרים?

eari

New member
מסכים עם כל מילה..

נכון, עדיף 4 איכותיים מ 5 בינוניים, אם כי אני בעד 5 איכותיים :)

אם חמישה איכותיים

אז אפשר כבר להוסיף מתאזרח גם. יש גם מתאזרחים איכותיים. אני רוצה ארבעה זרים. אם הלכתם על חמישה, הרסתם.. אז לפחות שיהיה יעיל.

bobas

New member
מחשבה יוצרת מציאות קיימת.

מספיק בוגר? אתה שוב מחמיא לי. הבנתי שאתה רוצה תואר בכל מחיר. בחיי שהבנתי.

למעלה