יהיו חמישה זרים.

z dead

New member
יהיו חמישה זרים.

"בניגוד לפרסומים שונים, בירושלים אמרו שאין בכוונת הקבוצה להחתים יותר מארבעה זרים אך במקרה ולא ימוצו כל האופציות הישראליות, ואם הקבוצה לא תשים ידה על שחקן ישראלי בכיר בנוסף לסגל הקיים, הם ישקלו לשחק עם חמישה זרים." לפי כל מה שאני שומע בימוצו כל האופציות הישראליות מתכוונים לישראלי מבטן ומלידה בלות'נטאל. או אפשרות החתמה של בורשטיין,וזה לא יקרה הרי.. חמישה זרים,4 זרים ומתאזרח...אותו חרא. אין הפועל ירושלים. אם באמת יביאו 5 זרים ולקוז'י וללימונד לא נגמר החוזה כמו שאני חושב,ולא ישחררו אותם..אני פשוט מאחל לקבוצה הזאתי להתפרק,לא לרדת ליגה,להתפרק.

z dead

New member
מתוסכל ממה חתיכת אידיוט?

מזה שבבונים דפקטיבים כמוך למדו להשתמש במחשב ובאינטרנט? ממה אני מתוסכל בדיוק? מזה שתהפכו לקבוצת זרים עם אוהדים צבועים? האוהדים כבר צבועים...ואוהדי ביט"ר,נשאר רק להפוך לקבוצת זרים,ומייבשת שחקנים.

HapoelJerusalem

New member
מ-ת-ו-ס-כ-ל

לא כל אחד נולד מניוק מלידה... בדר"כ יש לך את הזכות לבחור אבל מה לעשות יש כמה חסרי מזל כמוך שזה בגנים שלהם...

z dead

New member
ויש כאלה

שנולדים גם גמדים וגם מניוקים,וגם צהובים. וזה בכלל נורא.

לפי מקורות אמינים!..

הפועל ירושלים צפויה להחתים חמישה זרים או ארבעה ומתאזרח (סעמק. אותו דבר). הזרים אמורים להיות: אוסטין, סליי, באוורס, רכז זר (למה???), וגבוה זר כאשר כאן יש התלבטות בנוגע לגבוה זר. אפשרות ראשונה היא סנטר זר ואפשרות שנייה היא להחזיר את מקארתי או להביא את בלותנטאל הישראלי עלק.. הנטייה היא יותר לכיוון בלותנטאל בגלל החוק הרוסי. אם וכאשר הזר החמישי יהיה בעמדת 3-4, הקבוצה כמובן לא תוסיף sf ישראלי כי העמדות כבר סגורות (סליי, קלי/בלותנטאל/נאור). קוז'יקארו צפוי לסיים את גרכו במועדון. טוב. זה לא בדיוק מקורות אמינים זה סתם אני כתבתי :) וזה גם מה שנראה לי הולכים לעשות. עכשיו למה להביא רכז זר ולשחק עם חמישה זרים???? למה? זה הורס, זה מעצבן. זה פשוט לא זה. ואם רוצים להיות טיפה טיפה אופטימים, אז לא בטוח שלימונד יתייבש שוב. בקבוצה יהיו ארבעה גארדים: באוורס, הרכז הזה, טפירו ולימונד. כאשר אפשר לשחק עם טפירו כ-2 ולימונד יהיה המחליף לרכז.

z dead

New member
ממש יקרה

הרי ללימונד יש סיכוי מעולה לקבל דקות עם רכז זר + טפירו על המשצבת שלו. אם הקבוצה הזו תגמור לו את הקריירה,מי ייתן והקבוצה הזו תגמר.

אמרתי

טפירו יהיה מחליף ראשון ל-2 לימונד מחליף ראשון ל-1 דאמיט, תנו לי להיות המאמן ואני מבטל בכלל את כל הקטע של החמישה זרים..

eari

New member
אתם צריכים להבין ולהחליט..

קבוצה לא יכולה לזכות ביולב/אליפות ותארים בלי עומק! ראו את מכבי, דנמו מוסקבה וכד` 4 זרים זה לא מספיק, חייבים כמה שיותר, ואם יש מתאזרח שיהיה, העיקר עומק, בלי זה, נתקע איפשהו באמצע הדרך, שלא לדבר על לקיחת תואר כלשהו ועוד ממכבי, אז תחליטו, תארים והישגים ברמות הגבוהות עם 5 זרים, או 4 זרים וקבוצה בינונית פלוס..?

מי אמר שהזרים יהיו טובים יותר?

במקום ללכת על עוד גארד זר, למה לא לנסות להביא את בורשטיין? ככה באוורס יוכל לסייע בהובלת הכדור מדי פעם. למה להביא את בלותנטאל שפצוע כבר כמה חודשים במקום להשקיע בישראלי כמו איתי לב לדוגמא? סתם כדי להגיד הבאנו מתאזרח? כאילו זר שיכול לשחק כישראלי? מי אמר שהוא יהיה יעיל יותר מישראלי אחר בעמדה שלו?

eari

New member
אם כבר מביאים זר..

ברור שזה אמור ליהיות משהו טוב יותר מהישראלי הממוצע, אחרת אין סיבה להביא אותו, זר שמגיע, הוא יקר יותר מישראלי ובא לחזק קבוצה, בד``כ רמת הזרים טובה יותר.. כל האמור לעיל זה על זר שעדיף מישראלי, לא סתם שיהיה זר וזהו.

bobas

New member
ואתה צריך להבין ולהחליט ..

אם אתה רוצה שהפועל תהיה שלוחה של המחלה בירושלים ,שמביאה זרים ללא הגבלה ,שמייבשת ישראלים רק על מנת שלא ישחקו בקבוצה אחרת. ושהפועל תהיה בעצם מכבי ב' ? זו השאלה הנכונה ואין אחרת. ובעניין "ההישגים" "והתארים",לא שזה רלבנטי אבל אפשר לקחת תואר גם עם ישראלים ,וגם עם קבוצה בינונית פלוס כהגדרתך.

eari

New member
תיהיה מציאותי בקשה...

עד עונה שעברה, היינו עם זרים בינוניים וקבוצה בינונית בכלל, וראינו תוצאות.. גביע יולב, שלא יחזור לעולם (עם קבוצה בינונית) ומקום שביעי עד 4 בליגה, תכניסו טוב טוב לראש, רוצים הישגים?! תביאו שחקנים טובים=יקרים וכמה שיותר, אחרת, תיראה כמו העונה האחרונה, טובים אבל לא מספיק, אני אישית רוצה כדורסל יפה! ולא כ``כ משנה כמה ישראלים יהיו בו, אני רוצה שישחקו כמו מכבי ב2 העונות הקודמות, עם שארס.. חלום..

z dead

New member
סבבה

למה בכלל להקרא הפועל לפני "מגדל"? הרי זה לא שהפועל שייכת למרכז הפועל לפחות בהגדרה נכון? אותם מרכזים שמקבלים כסף מהמדינה,כשאותן קבוצות מאותם מרכזים אמורים לפתח שחקנים ישראלים. למה אתה בכלל אוהד י-ם? רק בגלל שאתה תושב העיר? אתה רוצה הצלחות וש"ישחקו כמו מכבי של שארס"? יש מכבי ת"א,לא? בכלל..למה רק 5 זרים? למה לא 8 זרים ו4 ישראלים שיוכלו להתחלף זוג ראשון בזוג השני בגלל החוק הרוסי? חלום.

דוגרי

ברצינות, אם הולכים על חמישה זרים אז שילכו כבר על שישה זרים + ומתאזרח (בלותנטאל). יאללה קבוצה חלומית עונה הבאה: 4-5: סנטר זר, אוסטין, מרקוביץ' 3-4: סליי, בלותנטאל (בגלל החוק הרוסי), מקארתי 2-3: נאור 1-2: באוורס, רכז זר, ג'רון רוברטס (גם בגלל החוק הרוסי), טפירו ולימונד חלום.

למעלה