יהיה עייסק היום?

צחי טל

New member
יהיה עייסק היום?

צריך -לצאת מהשגרה קצת כיף לא יזיק לא צריך-שר נרצח וצריך לכבד אותו הבחירה שלכם לירון וקוואמי

BIGO-G

New member
גנדי נרצח אתמול ואין יום אבל רשמי

אז נראה לי הגיוני שיהיה חוצמיזה אני בעד שיהיה

ICANNt

New member
אבל בעיקרון הם גמרו את החופשה?

כי השידורים ברדיו נשמעים לי די רגילים

יערה 18

New member
כן אבל חוץ מזה בכלל ......... ../images/Emo4.gif

היום הייתה ההלוויה אז יש מצב שזה יום אבל רשמי אבל אני בעד שיהיה אפילו משהו שקט רק שיהיה כבר!!!!!

fred -18

New member
הם קצת בחופשה לא???

אבל עדיו היום היה הלויה של איש שאני אישית לא מת עליו אבל עדיין צריך לכבד אבי שרוצה שיהיה עסק אבל זה לא נראה לו הגיוני

יערה 18

New member
טוב, אם ככה.........

נשאר לנו רק להתפלל שבשבוע הבא לא יקרה עוד אסון שיבטל את התוכנית ולא רק מהבחינה הזאת שלא יהיו עוד אסונות בכלל אם אפשר למה כבר חטפנו כל מכה אפשרית מכל כיוון לא צפוי............. יערה, שכבר ממש קרובה ללאבד תקווה לגמרי.........

babe10

New member
טוב מאוד.

כמה שאני רוצה שיחזרו כבר זה לא לעניין. מירי, שלא מבינה איך כותב ההודעה לא נמצא במגרש...

omer peleg

New member
תקנו אותי אם אני טועה אבל...

אני לא חושב שזאת כ"כ החלטה של לירון וקוואמי אם העסק ישודר היום או לא מה אתם אומרים?? http://rap.kef.li מצאתי אתר שווה

דור(2?)

New member
מה?! פרסומה סמוייה?!?! איפה, איפה?!

עומר! באמת די נמאס שאתה כל הזמן מפרסם את האתר הזה , זה חרא של אתר !! אז די לפרסם את rap.kef.li כי אנחנו לא רוצים לשמוע עליו ! הוא סתם גנב הכל מהאתר השולת, ישראפ!!

Edgaf

New member
להעביר את העייסק ליום אחר

ימי חמישי הפכו בקביעות לימי עבל לאומיים ולכן צריך למצוא יום אחר.

לא הלכתי למשחק כי יש לי יום הולדת

מחר,והתחלתי לחגוג כבר מהיום(והיו צילומים לגיוועץ´ עד מאוחר). לעומת זאת הפועל הביאה לי אחללללללה מתנה ואני נוסע לראות אותה באנגליה בתקווה שההמשך יהיה לא פחות טוב.

haim9798

New member
מזל טוב לך לירון

זה בטח לא המקום אבל זה היה אחד המשחקים הכי גדולים של קבוצה ישראלית באירופה ואני ממש שמח שהייתי שם , ואני שמח שקיבלת מתנת יום הולדת נחמדה מהפועל . נ.ב. לפני כמה שבועות , בעיסק האחרון שהיה לפני כל הבלאגן נתתי לך את הפרומו של mystic , מה קורה איתו ? חיים שאין לו כוח לרשום כאו משהו , אז הוא מחרבש

babe10

New member
אפילו כתבתי לך הודעה על זה..

אבל משום מה היא נדחקה למטה... אז שוב, מ ז ל ט ו ב!!!!!

למעלה