יהיה סקר סופ"ש?

יהיה סקר סופ"ש?

מה זה, אם אני לא פה, אף אחד לא עושה? טוב, אז יאללה
שיר השבוע (יודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
דבר משמח השבוע :
דבר מבאס השבוע :
תוכניות סופ"ש :
מה הדבר האחרון שאכלתם?
מה הדבר האחרון ששמעתם?
מוטו לחיים :
איך תתחילו את השבוע הבא?

YA2007

New member
אז אני אתחיל ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של יהודית: "ציפייה לאושר" שיר השבוע הישראלי: "ספינותיה", נורית גלרון דבר מבאס השבוע: הביקורות על "עיר קטנה", שפורסמו היום.לא נעים לפתוח את בוקר יום שישי עם כותרות כמו "יהודית רביץ-על קרקע הבינוניות" (הארץ) או "באה מאכזבה" (7 לילות, "ידיעות אחרונות"). לפחות הייתה ביקורת סבירה ב"זמן תל-אביב"... דבר משמח השבוע: כתבת השער של יהודית ב"פרומו" (מעריב), כולל ההפנייה בעמוד הראשון של העיתון. כבוד
איך אתחיל את השבוע הבא: לימודים, עבודה, ציפייה לאושר

hilali1

New member
איך נסיים את הסבוע הבא../images/Emo35.gif

אהההה יהודית

../images/Emo157.gif

שיר השבוע (יודית) : מהחדש "בשעה שאחרי הלילה", בכללי - "שתיקת הים", לא יודעת למה. שיר השבוע (ישראלי) : "במערכת הדם" של רונה קינן. שיר השבוע (לועזי) : Army Of Me של ביורק. אלבום השבוע : ששת. דבר משמח השבוע : חתונה אתמול
דבר מבאס השבוע : כל השבוע הזה. תוכניות סופ"ש : שומדבר מיוחד. לנוח לשם שינוי. מה הדבר האחרון שאכלתם? אגוזים. מה הדבר האחרון ששמעתם? Garbage - When I Grow Up מוטו לחיים : "האהבה - אין לה כתובת ושם". איך תתחילו את השבוע הבא? מעדיפה לא לחשוב על זה כרגע.

אושRתי

New member
../images/Emo161.gif

שיר השבוע (יודית) :ציפייה לאושר
שיר השבוע (ישראלי) :מרחק נגיעה מכאן של יזהר
שיר השבוע (לועזי) :אין
אלבום השבוע :עיר קטנה כמובן.
דבר משמח השבוע :פגשתי משהיא מן העבר .
דבר מבאס השבוע :לא היה :O
תוכניות סופ"ש :קניות וזה.
מה הדבר האחרון שאכלתם?
מה הדבר האחרון ששמעתם?גלגלץ
מוטו לחיים :תנו חיוך הכל לטובה
איך תתחילו את השבוע הבא?3 ,4 ולעבודה..

../images/Emo187.gif

שיר השבוע (יודית) : ציפייה לאושר שיר השבוע (ישראלי) : נהדרת, קחי לך זמן - יציאת חירום שיר השבוע (לועזי) : fallen - Sarah McLachlan אלבום השבוע : יציאת חירום דבר משמח השבוע :
דבר מבאס השבוע : כל השבוע הזה היה זוועה תוכניות סופ"ש : לישון מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגה מה הדבר האחרון ששמעתם? הדיסק החדש של שלמה ארצי מוטו לחיים : no music no life (?) איך תתחילו את השבוע הבא? נקווה שטוב יותר מהשבוע הקודם

../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יודית) : עיר קטנה שיר השבוע (ישראלי) : תותים/ערן צור שיר השבוע (לועזי) : זה מאפקט הפרפר אלבום השבוע : best of bowie cd2 דבר משמח השבוע : ראית את עומר, המון קניות דבר מבאס השבוע : עבודה תוכניות סופ"ש : יש הופעה הערב מה הדבר האחרון שאכלתם? קורנפלקס מה הדבר האחרון ששמעתם? מוטו לחיים : איך תתחילו את השבוע הבא? בעייפות קשה.

darling2

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע (יודית) : ציפייה לאושר
שיר השבוע (ישראלי) : טיפה טיפה- מירי מסיקה
שיר השבוע (לועזי) : pink-long way to happy אלבום השבוע : מירי מסיקה דבר משמח השבוע : שהכל מסתדר לאט לאט וכבר מרגישים את הסוף! דבר מבאס השבוע : לא היה! תוכניות סופ"ש : סרט, לקרוא מה הדבר האחרון שאכלתם? שוקולד. מה הדבר האחרון ששמעתם? דודו טסה-מעליות מוטו לחיים : איך תתחילו את השבוע הבא?
בכיף, חופש!!!! סוף סוף!

עונה!!

טוב, אז ככה.. שיר השבוע (של יודית): "פני מלאך"- שיר מדהיםם!!! שיר השבוע (ישראלי): "אני אשתגע" של נורית גלרון...לא תאמינו- אני מצליחה לשיר אותו! זה הדבר הכי כיף בעולם..תנסו! שיר השבוע (לועזי): אני ממש כמעט ולא שומעת לועזי. אז...זו קצת בעיה.. אלבום השבוע: ברור שיודית!! אני עוד חורשת עליו..יקח עוד איזה כמה שבועות עד שאני אגמל... דבר משמח השבוע: קיבלתי תהודת זהות! חח, היה טקס בבצפר והכל..יש לכם אזרחית חדשה במדינה! דבר מבאס השבוע: אהה..זה ממש קל...מחקו לי את כל הספר טלפונים מהפלאפון...אל תנסו את זה בבית! תוכניות סופ"ש: אמנם כבר נגמר הסופ"..אבל אתמול הייתי במסיבת יודית..שכללה 10 אנשים בערך..בבית של ידיד שלי! שמנו מלא דיסקים של יודית ושאגנו אותם על 4 בבוקר!! היה כיף לא נורמלי.. הדבר האחרון שאכלתי: תאמת שזו היתה ארוחת צהרים. ואני אפרט: ממ, זה התחיל במרק עוף והמשיך לשניצל, אורז, סלט...וזהו...והיה טעים מאוד.. הדבר האחרון ששמעתי: אחרי הארוחה הזאת ואחרי שלא ישנתי ממש בלילה...הלכתי לנמנם, או יותר לישון. וברקע התנגן לו הדיסק של יודית..אני לא ממש יודעת איזה שיר שמעתי אחרון..אבל אם הולכים לפני נתותים יבשים אז "מה שאת לא יכולה"...מן הסתם..חח מוטו לחיים: סליחה, אבל אין. אני יכולה לשלוף מהשרוול: "לך להופעה של יודית ותהיה מאושר!". איך אתחיל את השבוע הבא: מחר בבוקר מוקדם אשים את הצ'לו שלי על הגב ואסע לתל אביב לשיעור!! נחמד משו

KING האחד1

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע (יודית) : בשעה שאחרי הלילה
שיר השבוע (ישראלי) : לפני שהלילה נגמר/ריטה שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע : פסקול המופע "ONE" של ריטה
דבר משמח השבוע : אה... אין דבר מבאס השבוע : הרבה תוכניות סופ"ש : לנוח
מה הדבר האחרון שאכלתם? פיצה
מה הדבר האחרון ששמעתם? אם תבוא/נינט טייב מוטו לחיים : החיים קצרים- נצלו אותם! איך תתחילו את השבוע הבא? בשמחת חיים

למעלה