יהיה נחמד אם תעזרו.

חמודה

New member
יהיה נחמד אם תעזרו.

אולי תוכלו לרשום לי כאן את עקרונותיה של הכרזת העצמאות האמריקנית {1774-1783}, וגם להסביר:) ומהי "פקודת צפון-מערב"? תודה מראש.

פראזניק

New member
התחממות נרשמה במערכת../images/Emo3.gif

aya_bsf

New member
ואולי לא.........

אולי חמודה(כפי שאת מעידה על עצמך...לא שמעת על "אין הנחתום מעיד על עיסתו"....) לא משנה......... בכל מקרה.......אולי תפתחי את ספרי ההיסטוריה שאמא ואבא קנו ממיטב כספם על מנת שתיקראי ותילמדי מהם......ותעשי את שיעורי הבית שלך לבד!!! איה העצבנית......

חמודה

New member
תסתכלו שניה.

לידיעתכם הרבה, השם הזה נבחר לפני המון זמן ואין אפשרות לשנות כרגע אז הוא נישאר. דבר שני, החומר נועד לא למען שיעורי הבית אלא למען ידע כללי. אם הייתי צריכה את זה לשעורי בית הייתי מעתיקה עבודה או משהו בסגנון. כל המידע שאני אבקש ממכם אי פעם {כניראה שלא אבל שוב} יהיה בשביל מידע בשביל עצמי ואם זה בשביל עבודות וכד´ זה רק בגלל שלא מצאתי בספר\אינטרנט\אנציקלופדיה וכו´. תפסיקו לחשוב שכל מי שבא הנה לבקש קצת עזרה רוצה שתפתרו לו את שעורי הבית!!!

Marinette

New member
זה בכלל לא משנה

גם אם את לא צריכה את זה לשיעורי בית דווקא. את ביקשת בפירוש שנסכם בשבילך כאן את עקרונות ההכרזה וגם נסביר. מה זה אם לא בקשה שנעשה לך עבודת סיכום. שנלך, נחפש לך ברשת (מה שאת יכולה לעשות בעצמך), נקליד לנוחותך את הכל כאן (מה שאת יכולה לעשות לא פחות טוב מאיתנו) ונסביר לך את הכל. את זה האנשים כאן לא ששים לעשות, מה לעשות, הם לא רואים את עצמם כשירות הכנת עבודות וסיכומים, גם אם זה לא בשביל בית הספר אלא בשביל סבתך האהובה שביקשה ממך שתעשי עמה חסד מיוחד ותסכמי לה את עקרונות מגילת העצמאות ומשמעותם. אם היית מבקשת קישור, מילא. (אפילו שאני לא מאמינה שלא מצאת אם חיפשת ב-google). אבל לבקש שיסכמו הכל ויגישו לך, ואז לבוא בטענות שלא בא לאנשים כאן להתגייס למשימה - זה לא נראה לעניין, מה לעשות, ואל תפתחי תקוות שמישהו יעשה את זה בשבילך פה בעתיד. בהצלחה.

masorti

New member
אני דווקא מספק לעתים לינקים...

גם במקרים כאלה. אלא שאז אני נוטה להביא קישורים בשפות כמו ספרדית, פינית ופולנית. בתור בונוס, הנה תמונה של הכרזת העצמאות האמריקנית + פירוט הטקסט בצורה נוחה לקריאה.

masorti

New member
האמת היא שפישלתי...

בדיעבד שמתי לב שבדף הטקסט הגרמני יש לינק לתרגום באנגלית. וזו הרי לא היתה כוונתי.

masorti

New member
לצערי מצאתי את ההצהרה גם בעברית..

אז קודם הנה הלינק לעמוד הבית שנותן תרגומים לשפות שונות. ולאח"כ הלינק לתרגום העברי של 1969 (יש שם גם תרגום של 1945).

תודה מסורתי

לא ידעתי שיש את ההצהרה גם בעברית?! וזה אחרי חיפוש - חרשתי את הרשת על מאמרים היסטוריום על היסטוריה האמריקאי , תודה תודה וחג שמח

למעלה