יהיה טוב

L L B

New member
גמני מקוה שזה יעזור...!

מצד אחד הערב שלי די היה לא קל בכלל, ומצד שני...- החברה הכי טובה שלי חוגגת היום יום הולדת... (היא לא חוגגת היום, אבל היום הוא התאריך...) אז קצת קשה לי עם כל הרגשות האלו... אבל בשורה התחתונה אני חושבת שאני יותר מדופרסת מאשר שמחה...
כולי תקווה שיהיה טוסט... |חיבוק גדול| L.L.B נ.ב. - (אני מבינה שקיבלת את המסר שלי, MommyHug
...)

מרק בצל

New member
L L B יקרה!

כמי שהיה בתהומות השפל שהנפש יכולה להימצא בהם, אני בהחלט חושב שיהיה טוב. ארבע וחצי שנים אחורה מעכשיו, היה לי קשה, מגעיל, עצוב, מדכא, את לא מאמינה. לא היה לי יום ולא לילה. חיי היו גיהנום. והנה, ברוך השם, עכשיו אני פה. כי ראיתי את טיפת האור הקטנה בקצה המנהרה וחתרתי אליה למרות כל הקושי, ועברתי ייסורי גוף ונפש אדירים, באמת. יהיה טוב, רק תאמיני!

L L B

New member
מכירה את האור הזה... ../images/Emo10.gif

אבל לפעמים מרגיש לי שכל המנורות אצלי כבו... יש קטע של שיר (עדן גפן תידלק עכשיו...
) שאביב שר ואומר: "מי לקח לי את האור, אז מי לקח לי את האור שלי, האור שבי. תחזירו לי אותו בבקשה בבקשה כי תמיד מתחיל החושך איפה שנגמר האור..." סליחה על הפסימיות מרק... אני לא כזו בדרך כלל. אבל כשאני נופלת, קשה מאוד להרים אותי...
L.L.B

../images/Emo140.gifיהיה בסדר!

אל תדאגי! את תעברי את זה כמו גדולה! מחזיקה לך אצבעות! ומחכה לעידכון!

סלינוש

New member
../images/Emo24.gif

ממשיכים, הא? מתישהו זה ישתפר. אני מרגישה שאני מזדהה איתך, גם אני עוברת תקופה קשה, גם לי יש כל מיני ארועים משמעותיים לאחרונה, שמשפיעים מ-א-ו-ד על מצב הרוח שלי... זה קשה. איתך.

עדן גפן

New member
שיר מדהים../images/Emo70.gif שיר כ"כ נכון

לגביי.. במיוחד בשלוש שנים האחרונות..
אכן, נדלקתי

../images/Emo140.gifL L B

מה שלומך מתוקה? לא נכנסת פה.. לא שלחת מסר... איך את מרגישה..? אני דואגת? דברי איתי

למעלה