יהיה טוב

L L B

New member
יהיה טוב../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

יש פה מישו חוץ ממני שחושב שלא יהיה טוב

L L B

New member
לילה...

טוב... (? ! ? ! ? !) בתקוה שהוא יהיה טוב... עבר עלי חרא של יום... עוברים עלי ימים נוראים... אבל כנראה שזה לא הולך להשתנות. לא נורא, אני רגילה... (ברור לי שאחרי שאלחץ "שלח", אשנא את עצמי יותר
...)

לילה ../images/Emo29.gif

אני באמת מקווה שלא תשנאי את עצמך אח"כ, כי לי למשל היה מאוד חשוב לקרוא את מה שאת כותבת... את יודעת, זה המקום והזמן לפרוק אם בא לך... כולנו אנושיים, ועל כולנו עוברים רגעים קשים יותר או פחות, כך שאת בחברה טובה
תרשי לי להקדיש לך שיר שאני ממש אוהבת, הוא אולי מדבר על מלחמות, אבל נראה לי שהוא מתאים בכל מצב: " אנחנו עוד נראה את הימים האחרים, אשר מעבר להרים העשנים, הבוערים אנחנו עוד נראה את הימים האחרים עולים, באים מן הבקעה, יורדים אלינו מן ההרים, צוחקים את האביב, האהבות, הנעורים ואת הדברים אשר שכחנו כבר איך הם נראים אנחנו עוד נראה את הימים האחרים, את הימים האחרים. ... אנחנו עוד נראה את הימים האחרים, את הימים האחרים... " לילה טוב, בלו אני פה עוד קצת אם עוד לא נרדמת
יעל

LLB

רק עכשיו נכנסתי... מה קורה מותק? ספרי... שלחי מסר אם את רוצה.. דברי איתי.. מה קורה? קבלי בנתיים

L L B

New member
מפחדת לפתוח... ../images/Emo10.gif

מקוה שהזמן יעשה את שלו...
... כי אם הזמן, אז מה כן?!?!?! משתדלת להיות אופטימית גם אם זה קשה (מאוד!!!) לפעמים... אין ברירה... תודה קרן יקרה
שבת מדהימה (כמוך) שתהיה לך!

L L B

New member
הפחד בלפרוק

מאוד גדול... אין לי בעיה לספר על עצמי, אבל כשקשה לי אני נוהגת לשתוק... לא לשתף אנשים...
. אני יודעת שלפעמים אני מכבידה... ואני לא אוהבת את זה... תודה יעל
. את מקסימה!

ממוש... מה נהיה?!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אתמול הייתי בטיפול שבו פעם ראשונה הרגשתי מבולבלת וחשבתי איך היה לך הטיפול שחיכית לו כל כך

כן.. התבלבלה..

אני חיכיתי לטיפול ביום חמישי... בכל אופן, תודה על ההתעניינות, הייתה לי אחלה פגישה! והיה שווה לחכות!

סלינוש

New member
לפעמים אני לא יודעת..

אם יהיה טוב או לא, וזה כל כך מפחיד, שאולי אף פעם זה לא ישתפר... אבל חייבים להמשיך. אין ברירה אחרת. בטוב, או ברע - ממשיכים. ויש דברים טובים בחיים. לפעמים הם מסתתרים, לפעמים אנחנו מסתירים אותם מעצמינו, אבל הם קיימים. למשל - האכפתיות של האנשים כאן בפורום, זה לא מובן מאליו בכלל... אני כאן, אם תרצי...

L L B

New member
עכשיו למשל, ממש לא טוב... ../images/Emo10.gif

אפשר לומר שאפילו רע לי. רע מאוד עכשיו... אבל זה בגלל משו ספציפי שקרה הערב ושלא אוכל להיכנס אליו כאן בפורום מכלמיני סיבות..................... וזה בגלל מחר. מחר בשבילי הוא יום מאוד-מאוד-מאוד חשוב... תחזיקו לי אצבעות (גם בלי לדעת על מה. פשוט תחזיקו...
) מקוה שאח"כ יהיה טוב... מקוה...
תודה סלין
L.L.B

MommyHug

New member
מחזיקה!!! בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחשוב עליך, מקווה שזה יעזור!!! ובקשר למה שקרה היום, לא יודעת מה זה, אבל... על הרבה עבר יום קשה היום... גם עליי- יום נוראי, מגעיל, מיותר לחלוטין... לילה טוב וכן, גם אם לא מרגישים ככה, יהיה טוב (חייב, לא?)

L L B

New member
גמני מקוה שזה יעזור...!

מצד אחד הערב שלי די היה לא קל בכלל, ומצד שני...- החברה הכי טובה שלי חוגגת היום יום הולדת... (היא לא חוגגת היום, אבל היום הוא התאריך...) אז קצת קשה לי עם כל הרגשות האלו... אבל בשורה התחתונה אני חושבת שאני יותר מדופרסת מאשר שמחה...
כולי תקווה שיהיה טוסט... |חיבוק גדול| L.L.B נ.ב. - (אני מבינה שקיבלת את המסר שלי, MommyHug
...)

MommyHug

New member
כן, קיבלתי!../images/Emo24.gif

שתדעי שאני מחכה רק לך... בגלל זה לא קבעתי עדיין כלום!....

למעלה