יהיה בסדר????

מותק שלי ../images/Emo24.gif

את תראי שיהיה בסדר, את תיראי שעוד יהיו הרבה ימים יפים וטובים מאלה, אם נאמין בזה -זה יקרה. מבינה מאוד את מה שאת מרגישה, אך,את חייבת להתמקד עכשיו במשהו "האחר",המשהו החשוב שיקרה בקרוב, היום שבו תהיו הכי מאושרים בעולם..
ותפתחו דרך חדשה ביחד כנשואים. ומשם יהיה לכם הרבה טוב.
מותק,אל תהיי עצובה . עצוב לי כשעצוב לך.
וכן,יהיה בסדר! אני פה.

hartuvim

New member
|חיבולולי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה המצב מותק? הצטרפתי אילך, למועדון הכלות העליזות(?) שבן זוגן בצבא
מה בתוכנית? את ממשיכה לעשות סידורים לחתונה? אני בינתיים כן, ומקווה לטוב. המון המון נשיקות וחיבוקים לעידוד הלולי המקסימולי
שירה.

חיבולולי זה מצוין! ../images/Emo13.gif

אני מציעה שנאמץ את זה ... ולך שירה - כל הכבוד על האופטימיות. שוב את מוכיחה לנו שאת אמיצה אמיתית! |חיבושירה|

גם אני...

אהבתי את החיבולולי וחיבושירה וכו'... לכל הכלות הצעירות שבדרך, שמרו על אופטימיות והמון עידוד יוצא אליכן... (מכירה את ההרגשה התחתנתי במלחמת יום כיפור לאחר שדחיתי את מועד החתונה שנפל בדיוק על יומיים לאחר פרוץ הקרבות). חיבוקים לכולכן ולשבוע שקט עם בשורות טובות.

לולי80

New member
הוקוס, ורדה ספי, y וחיבושירה היקרות

אין לכן מושג איזה חיוך העלתן על פניי כשראיתי את ההודעות שלכן. עברו עלי כמה שבועות קשים ובייחוד השבוע האחרון שהוא בהחלט שבר את השיא..... מכירות את האימרה: "צרות באות בצרורות"... אז זהו ... שלמי שלא יודעות האימרה הזו נכתבה עליי...
בכל אופן.. מתחילים לאט לאט לאטטטטטטטט לראות את האור בקצה המנהרה.(עדיף מחושך מוחלט - כמו שהיה עד כה..). ואני מקווה (לא לא... תיקון: אני בטוחה) שמחר מתחיל שבוע חדש והכל יראה הרבה יותר טוב... אתן פשוט מדהימות אותי כל פעם מחדש עם התמיכה והאהבה שלכן... תודה לכולכן... שירה והוקוס היקרות, מקווה שהארוס והאח יחזרו בקרוב מהזוועות האלו...... השרשור שלי התחיל בשאלה: "יהיה בסדר"??? אז אני עונה לי ולכל מי שתוהה.... כן יהיה בסדר!!!! שוב המון המון המון תודה לכולכן!!! אוהבת אתכן בכל ליבי לול זאת אומרת: חיבולולי...

למעלה