יהיה בטוח סרט 3? בבקשה:(
O Oyster Girl New member 19/7/06 #2 ודאי שיהיה השני,בניגוד לראשון,מאד תלוי בזה שבא אחריו. חוצמזה,נראה לך שהם יתחמקו מלעשות המשך עם ברבוסה שלי ?
ודאי שיהיה השני,בניגוד לראשון,מאד תלוי בזה שבא אחריו. חוצמזה,נראה לך שהם יתחמקו מלעשות המשך עם ברבוסה שלי ?
ל לירוש הפינקית New member 19/7/06 #3 בטוח בטוח! אל תדאגי בראש 1, היה כתוב ששלושת השחקנים (אורלנדו, קיירה וג'וני ) חתמו לשני סרטי המשך לסרט הראשון. לפי הכתבה, רוב הסיכויים שהסרט השלישי יקרא "שודדי הקאריביים- מסביב לעולם" או"בכל העולם".. משו עם "עולם".. טוב העיקר שיהיה נכון??
בטוח בטוח! אל תדאגי בראש 1, היה כתוב ששלושת השחקנים (אורלנדו, קיירה וג'וני ) חתמו לשני סרטי המשך לסרט הראשון. לפי הכתבה, רוב הסיכויים שהסרט השלישי יקרא "שודדי הקאריביים- מסביב לעולם" או"בכל העולם".. משו עם "עולם".. טוב העיקר שיהיה נכון??
N nitzan s New member 20/7/06 #4 שודדי הקריביים: בסוף העולם אממ אני בדרך כלל רק קוראת פה לפעמים.. אז אני חדשה שלום =]
D Deeply Depp New member 21/7/06 #6 בטוח בטוח בטוח שיהיה כבר מצלמים אותו [אולי אפילו ברגע זה ממש XD ]
A annafff New member 23/7/06 #7 צילמו את הסרט השני והסרט השלישי באותו הזמן..... ראיתי ראיון שהם אמרו שזה היה נורא מבלבל..... נראה לי הצילומים נגמרו הם עורכים עכשיו....
צילמו את הסרט השני והסרט השלישי באותו הזמן..... ראיתי ראיון שהם אמרו שזה היה נורא מבלבל..... נראה לי הצילומים נגמרו הם עורכים עכשיו....