יהורם...

יהורם...

אחרי שנים של קריאה החלטתי בזה הרגע, לאסוף את כל הכתיבה היוצרת שלך כאן ולהוציא את החומר בספר חדש. אחלה כתיבה, אחלה מילים, שפה מדהימה ואתה כל כך צודק. שמעתי שהוסיפו בקבוק מים קדושים ל D.V.D של ריטה, זה יכול להיות אחלה... ניפגש

yoramor1

New member
מי אתה?

דבר איתי, צור קשר, אני רוצה לדעת מי אתה? ותודה על המילים החמות. יהורם אור ICQ: 163394022

../images/Emo121.gif אנונימי/ת

יום יבוא ואני אגלה את היער שלכם ואז תראו.... ציטוט נבחר מהדרדסים. כרגע האנונימיות משתלטת עלי, אבל זה מעשה אמיץ מאוד לפרסם ככה את האיי.סי.קיו שלך... אתה יודע, לא תמיד אתה כותב כאן דברים שכולם ישמחו לשמוע או לקרוא, בעיקר שמדובר על ריטה הגדולה מכולם. ללא ספק זמרת ענקית, ויש אנשים שלא אוהבים לשמוע עליה ביקורות. יש לך אומץ, יש לך את כשרון הכתיבה ותמשיך ככה. לא נראה לי שהרבה מעריצים של ריטה מכירים אותי, וטוב לי כך. אז סביר להניח שגם אתה לא מכיר אותי... שיהיה סוף שבוע נפלא אם אין אני לי ....

yoramor1

New member
מר אדון אנונימי....

פרסמתי את האי סי קיו כי קיוויתי שתיצור איתי קשר ואני עדיין מקווה. לגבי אומץ? זו מדינה דמוקרטית, לכל אחד יש את הזכות לומר מה שיש לו. ואני בעד - ביקורת כן - גסות רוח לא!!!! ואני מעולם לא הייתי גס רוח לאף אחד (ואם כן מעדתי וייזמיר, התנצלתי מיד) אז בבקשה, צור קשר. יהורם הלא אנונימי בכלל. הודעה חשובה בלי שום קשר. נ.ב. מיקי, אם זה אתה - אתה ישן בחוץ היום!!!

The Juck

New member
../images/Emo19.gifיהורם...תעדכן אם גלית משהו../images/Emo121.gif

צודק אבל...

בתקווה שמיקי לא ישן בחוץ... זה ממש לא מיקי ואין לי מושג מי זה מיקי. אין לי I.C.Q ואין לי כוונה שיהיה לי. אין לך כאן עסק עם אוייבים , ממש לא. האנונימיות שלי נובעת מסיבות השמורות במערכת ונשאר לי לקוות שאתה לא כועס עלי. ללא ספק ביקורת חשובה, אבל במועדון ריטה יש אנשים שקשה להם לשמוע דברים לא חיוביים על ריטה. אתה בטח מכיר את המועדון... אבל אין לך ממה לפחד, אף אחד לא יהרוג אותך באינטרנט, מקסימום לא יסכימו איתך והכי גרוע יעשו עליך חרם דבילי, בשביל זה אני כאן... אני תמיד אכתוב לך.... אם אין אני לי....

למעלה