יהורם גאון

יהורם גאון

המוזיקה המזרחית - זבל שהשטן לא ברא" יהורם גאון נגד הז'אנר המזרחי: בהקלטה שהגיעה לידי "ידיעות אחרונות", אומר הזמר לכתב העיתון של המרכז האוניברסיטאי אריאל: "מייחל לרגע שיעבור הגל הארור הזה. צודק הגאון זה המיץ של הזבל,

תשים ת'פסיק

במקום הנכון: צודק, הגאון זה המיץ של הזבל. ועכשיו רגע של רצינות אדם זועק חמס ויוצא בכעס נגד מה שהוא מרגיש שמאיים עליו ומפריע לו להתנהל בחייו. ואני תוהה, זמרים כמו יהורם גאון, חוה אלברטשיין ודומיהם, מה יש להם כ"כ לזעוק חמס נגד המוזיקה המזרחית, שהרי גלוי וידוע שכבודם במקומם, והוא לא מונח, הוא חי וקיים?!

צודק הגאון .זה המיץ של הזבל

אחרת מי צודק? או לחילופין הגאון צודק..... בעניין התוכן רק הבאתי ציטוט מדבריו למה הוא מתבטא כך זה עניין שלו, לכל אחד יש זכות לאהוב או לשנוא מוזיקה שאינה לטעמו, אני לא אוהב מזרחית ולא אוהב את גאון וחוה אלברשטיין אני אוהב רק במספר שירים.

לכל אחד יש את הזכות

שלא לאהוב משהו מסויים. אבל אין זה אומר שצריך לזעוק חמס. לא אוהבת ת'פירה ולא אוהבת ת'קציצות דג שמכינים כאן. אבל, בגלל זה לא אלך למנה"מ ואזעק ואדרוש שמהיום ואילך לא יוגש מאכל זה. למה? כי יש כאלו שכן אוהבים. לא אוהב? אל תשמע. אבל לזלזל בסקטור שלם רק כי הם כן?! כשמישהו מזלזל במישהו אחר זה כדי להראות, אני כאן ואני יותר חזק. כי אם אתה בטוח בעצמך ואתה יודע שיש לך נוכחות, אז למה אתה מדבר על השני?

odery

New member
אדם צועק את שחסר לו

מאיר אריאל אדם צועק את שחסר לו חסר לו ביטחון צועק ביטחון חסרה לו הדדיות צועק הדדיות חסרה לו גאווה צועק גאווה חסר לו יחד צועק יחד אדם צועק את שחסר לו לא חסר לו - לא צועק אדם מפגין את שחסר לו חסר לו כח מפגין כח חסרה לו ריבונות מפגין ריבונות חסרה לו נחישות מפגין נחישות חסרה לו נוכחות מפגין נוכחות אדם מפגין את שחסר לו לא חסר לו - לא מפגין אדם גונב את שחסר לו חסר לו ניצחון גונב ניצחון חסרה לו דעת גונב דעת חסר לו כסף גונב כסף חסר לו לב גונב לב אדם גונב את שחסר לו לא חסר לו - לא גונב אדם רודף את שחסר לו חסר לו צדק רודף צדק חסר לו שלום רודף שלום חסרה לו שררה רודף שררה חסרה לו אישה רודף נשים אדם רודף את שחסר לו לא חסר לו - לא רודף אדם משלים את שחסר לו חסר לו להרגיש נבגד משלים נבגדות חסר לו להרגיש נרדף משלים נרדפות חסר לו להרגיש מושפל משלים מושפלות חסר לו להרגיש שכוח משלים נשכחות אדם משלים את שחסר לו לא חסר לו - לא משלים בדמיון לא חסר לו - לא צועק לא צועק לא חסר לו - לא צועק אדם צועק את שחסר לו

סתומרת שכל הודעותייך תחת הכותרת "אני שנאת" הם

למעשה צרכייך??
(איפשר סתם ככה לסלוד מהתתרמה הזו שמכונה "מוזיקה" מזרחית?)

odery

New member
כלללל

מי ישמע כמה היו אתה כאזרח פשוט ללא עקבות יכל לסלוד אבל כיוצר,אם אתה סולד ממשהו כדאי שתהיה לך אלטרנטיבה-אם אתה סוג של דומם בעשורים האחרונים,עדיף שתכבד אותנו בשתיקתך. מכיר את מסיסיפי בוערת? אז זזה...

דפקא בגלגלצ משמיעים אותו הרבה...

בתור קריין של בטיחות בדרכים/tapuzforum/images/Emo67.gif

אבל הוא צודק ../images/Emo127.gif

המוזיקה המזרחית לפני 20 שנה היייתה נורמלית , והייתה ממש בסדר גמור . והיום זה רק שירים מטומטמים ומפגרים , " שירים טורקיים מטומטמים " שהלבישו עליהם מילים בעברית וקוראים לזה : מוזיקה ים תיכונית

חחח ימות המשיח

שאתה תכתוב כאלה מילים , על מה שהפרענקים מזריקים לנשמה שלהם כל היום.

אבל זה באמת ככה

אפילו אביהו מדינה אמר ש-השירים האלה לא שווים שום דבר ונימאס לו לשמוע ולטחון את אותו הנושא כל הזמן

odery

New member
מרוקאיייי?

מאיפה הבאת את זה? הבחור ס"ט כל כולו דובר לאדינו וספניולית. ממש לא צפרוקאי הלבקן.

למעלה