יהונתן פולארד-דחוף!

ליחנוש 1

New member
יהונתן פולארד-דחוף!

יהונתן פולארד נכלא בכלא ארה"ב לפני 25 שנה, על ריגול לטובת עמ"י.איפה אנחנו כשהוא צריך אותנו? אנשים, לחתום ולפרסם את העצומה, זה באמת חשוב! לכם יקח דקה, ואתם תצילו בנאדם ממוות מחריד בכלא. פנינו לממשלת ישראל, והם נתנו לנו אישור להוביל את המהלך הזה. בעז"ה, שכולנו נזכה לראות את יהונתן בארץ ישראל, המקום שהוא היה אמור להיות בו..ממזמן. http://www.atzuma.co.il/polard25/0/1/ נוער תיכונים מעלות.

sirpad

New member
טוענים בקבלה, שאם יוסיפו ה' לשם, אז

החיים שלו יהיו הרבה יותר טובים.

LIKE

TrigATUSA

New member
מה שיפה, שבוגדים זה נהדר

כל עוד כמובן, הם לא בוגדים בנו

ליחנוש 1

New member
בוגדים זה לא נהדר..

אבל הבנאדם הציל מאות נפשות במידע שהעביר! איך אנחנו, עם ישראל, יכולים להיות אדישים לזה שהוא יושב על כך 25 שנה בכלא?!

billc

New member
../images/Emo45.gif 25 שנה זה הרבה זמן

לכל בן אדם, הגיע זמן שישחררו אותו אבל אם קלינטו לא שיחרר אותו קשה לי להאמין שאובמה יעשה את זה.

TrigATUSA

New member
כמה זמן ואנונו ישב בכלא?

והוא לפחות היה אידיאולוג (עקום, אבל אידיאולוג) ולא סתם בוגד עבור בצע כסך עבור מדינה ידידותית

Woking

New member
איך אתה משווה בכלל!

וענונו התנצר, טפו! פולארד שם כיפה.

lamacama

New member
בדר"כ לא מגיב פה אבל...

לא יכולתי להתאפק הפעם, וענונו דרש וגם קיבל סכום לא מבוטל על המידע שמסר. ואחרי כל זה הוא נידון למאסר של "רק" 18 שנה. נכון שגם היום מוטלות עליו לא מעט מגבלות, אבל עדיין, הבנאדם לא הולך לישון בכלא כל יום- אלא אם אתה מתייחס לישראל כאל כלא אחד גדול (הוא כן)

נטע1201

New member
אז וענונו איננו חסיד אומות העולם

או לפחות קדוש מעונה? אל תיעצב, לא גרמת שום נזק נפשי לאף מומר, יקח לו שתי שניות, במקרה הגרוע, להצדיק את המעשה האצילי שעשה וענונו.

בלי קשר לדעותיו הפוליטיות של טריג

או למה אני חושבת עליהן - אני ממש ממש מחבבת אנשים שמשתתפים בפורום שעה וחצי וכבר יש להם דיעה נחרצת על משתתפים ותיקים - כולל יכולת להצביע במדויק על תגובותיהם העתידיות...

נטע1201

New member
אם התכוונת אלי

אז לא התייחסתי לטריג, אלא למישהו אחר שהגיב פה (התגובה כוונה אלי..) ואת תגובותיו העתידיות בנושא אני יכולה לשער בוודאות די גדולה על סמך שירשור קודם... אז גם את צריכה להכיר את הנפשות הפועלות לפני שאת מתחילה לחבב אותן.....

את יודעת איך זה

אנחנו לא רוצים שיקשרו אותנו עם בוגדים, זה עושה רושם רע בעולם. על מי בדיוק אמורה העצומה הזו להשפיע? על הממשל האמריקאי שממש לא מעניינת אותו עצומה מישראל או על הממשל הישראלי שממש לא מעניין אותו מי שמכר לו סודות?

למעלה