יהונתן גפן

shlomitp

New member
יהונתן גפן

אני מתכוונת להתחיל לעבוד על יהונתן גפן בגן, ראיתי בארכיון שירים מאויירים שלו, אז אני מבינה שיש בנות שכבר לימדו בגן על הסופר/ משורר הזה. אשמח לקבל חומר נוסף עליו, קורות חייו תמונה שלו וכמובן טיפים מכן איך ומה אתן מלמדות

אירית י

New member
מכיוון שההודעה שלך עברה דף

אני מקפיצה אותה (מקווה שזה יצליח) אולי פשוט לא ראו אותה

אירית י

New member
והנה האתר של יהונתן גפן

מקווה שזה בסדר עבורך

../images/Emo45.gif רעיון מצויין אני גם חשבתי עליו

ללמד בגן שירים של יהונתן גפן, אך לא מצאתי דרך להעביר את השירים שלו בתנועה או המחזה. אם למישהו יש רעיון אשמח לקרוא.

אלהלה

New member
שירים של יונתן גפן

אני הייתי משלבת בנושאים שונים כמו בחורף רעמים וברקים, או אני אוהב שוקולד כשעוסקים בטעמים, ו... לגבי השאר

אלהלה

New member
שירים בתנועה

שימי לך את השיר ותתחילי להמציא תנועות בהתאם למוסיקה ולתוכן
בטוחה שתצליחי בגדול

מאיגל

New member
אני מאד אוהבת את איך שיר נולד

בהשתלמות מוזיקה עם לאה מרזל הגדולה, היא הפעילה אותנו בשיר הזה, הילדים פשוט מתים עליו ועל התנועות. איך שיר נולד - פורשים ידיים לצדדים (כשאלה) כמו הצחוק - אצבעות על הגומות וחיוך זה מתחיל מבפנים - מצביעים על הבטן ומתגלגל החוצה - שתי ידיים מתגלגלות כלפי חוץ איך שיר נולד - כשאלה כמו תינוק - שתי ידיים קרוב לגוף כאילו מחזיקות תינוק, בהתחלה זה כואב - מצביעים על הבטן והנעת שפתיים כצעקה של אי! אחר כך יוצא החוצה - שתי ידיים מונפות כלפי מעלה, יוצאות מן הבטן החוצה וכולם צוחקים - שתי ידיים למעלה בתנועה הידד ופתאום איזה יופי - מחיאת כף הוא הולך לבד - קמים מתחילים ללכת 2 צעדים קדימה איך שיר נולד - חוזרים 2 צעדים למקום כמו תינוק... - יושבים לאט לאט ובכל בית מתאימים תנועה אחרת "שלום ילדים, אנחנו שמחים שבאתם..." - טפיחות בית אחר מחיאות. שיר חמוד גם לפתיחת ספרייה והפעלת הורים יחד עם ילדים. השיר "אני אוהב" נדמה לי שימישהי איירה מקסים את השיר ובעצם אפשר רק להראות את הכרטיסיות והילדים שרים לבד או מניחים כרטיסים לפי סדר השיר.

טלגל

New member
אני מאד אוהבת את יונתן גפן, אני גם

אוהבת את השיר/סיפור "איך מציירים איש"... נהדר כדי לעזור לילדים להתקדם בציור.

למעלה