יהוידע, שלום רב,

יהוידע, שלום רב,

נכבדי, אני מקווה ששמת לב בחילופי הדברים שהיו בינינו שאני מאד מעריך את חוש ההומור שלך והלשון המושחזת, שלא פעם ידעה בתגובה קצרה וממצה להשיב על בעיות שעלו בפורום. אולם תגובתך לדברי אלירם שנאמרו בבדיחות הדעת (האמן לי אני מכיר אותו יותר ממך) על אורך שרות המילואים שלך, הייתה בלתי סבירה בעליל, שלא לומר משתלחת (בנייני התאומים וכו´). אני מצפה ממך לחזור לשיקול הדעת והרוח הטובה שמאפיינים אותך, במיוחד כשבועיים לפני יום הכיפורים, ולהפסיק להפגיז לכל עבר בביטויים קשים כדוגמת תגובותיך הנוכחיות למוטי ולקולונל. אין זה משנה כרגע מי התחיל, פשוט עצור כאן ואני פונה גם לברי הפלוגתא שלך להפסיק ולחזור לרוח הטובה המאפיינת את הפורום. חילופי הדברים הקשים מבזים את כולנו. אני מקווה שתגובתך, כמו גם תגובות האחרים תהיינה שקולות. ליתר ביטחון אני יורד למחתרת להגנה עצמית........ סתאאאאאאםםםם בצחוק. בכבוד רב, מנשה לוי.

מנשה, אמרת יפה ויהוידע אני מקווה

שתישאר. אמור שאתה מצטער על הדברים הרצחניים ולוקח אותם בחזרה. אלירם כבר הגיב. קח נשימה עמוקה וכך גם אנחנו ונפתח דף חדש. לא בושה להתנצל אלא יעשה לך רק טוב. שנה טובה

דברי חכמה אמרת מנשה ../images/Emo45.gif

לחייך ולחיי השפיות של הפורום
ואלהים ברך את ישראל . (על משקל god bless america ... באנגלית זה נשמע יותר מרשים )
The Colonel

למעלה