יהוידע היקר

יהוידע היקר

אני זוכר שבתחילת דרכך בפורום חברים צחקו על השם שלך, ואני מצטער אם הדבר פגע בך. אני לא יודע אם יש קשר בין המקרה הזה לטון הדברים שלך בפורום היום, אבל אני רוצה שתדע שהוא לא מקובל עלי. לא מקובל עלי סגנון הדיבור שלך כלפי אלירם, כלפי אדם, ובטח כלפי עומר. אני מבקש ממך לשים לב לדברים, מכיוון שזה לא הפורום שאנו מנסים להחזיק. תודה לך, ושנה טובה. איל וובר.

qwertyx ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תעלה מולי בבקשה ב-ICQ

liat sa

New member
יהוידע כנראה לא למד

שלא הגיל הכרונולוגי עושה את הבן אדם . ולכל המשתמשים הצעירים ( כולל בתי ) חזקו ואימצו . יהוידע גם לא למד שיש דברים שמזעזע לכתוב אותם לא שכן לחשוב עליהם ורק המחשבה שההודעה עדיין קיימת ומביעה דברי שיטנה מזעזעת , במיוחד בימים אלו בהם אנחנו מנסים להתמודד עם כל מה שקורה . ליאת

יהוידע ! עליך להתנצל !!!

סגנון כתיבתך אינו מקובל ! לא בפורום זה ובכלל לא ביחסים מסודרים בין בני אדם ! חברי הפורום כולם ממתינים להתנצלותך ולשינוי מיידי בסגנון. הרבה בריאות אמנון מרגלית

kenderkin

New member
עקבתי בדריכות ואני מאוכזב ../images/Emo4.gif

מתגובתך יהידע. אני מצטער אם זה נראה לך כהתנפלות אבל החברים צודקים בכל דבריהם ואין מה להוסיף בעיניין זה - ולכן לא הוספתי לשירשור עד לרגע זה. מה נשתנה תשאל בוודאי תוך הטיית ראשך ופליטת אוויר רמה מניחיריך, ובכן, הבחנתי שלא ראית לנכון להגיב (ואם כבר עשית כן והתנצלת קבל נא התנצלותי מעומק ליבי). עצתי לך - עשה זאת והתנצל. זו לא בושה לטעות וכולנו אחרי הכל בני אדם (טוב, נו , חלק אולי יותר מאחרים). למען האווירה שתטוהר, למען ניקיון כפיים לקראת יום הכיפורים הממשמש ובא, ולמען הכבוד שאנו רוחשים לך. רואי.

למעלה