יהודלה ואופירוש'...

שעומז

New member
יהודלה ואופירוש'...

אחלה מתיחה מה אני אגיד לכם אבל יהודה ברגע שאמרת לי שאתה אוהב אותו ידעתי מאה אחוז שאתה עובד עלי...אז סתם רציתי שאופיר יראה איך ליכלכת עליו אז שלחתי לו את ההיסטורי יענו בשביל הקטע שיראה שאתה אוהב אותו... אוהבת את שניכם המון!!! מיכל

א אלבז

New member
מיכל...

מה עובר עלייך??? למה את מעלה דבר כזה לפורום?? זה היה קטע בין שלושתנו זה נגמר. אני לא מבין את הצורך שלך לעלות את זה לסיכום... למה?

שעומז

New member
אופירוש מי ישמע מה קרה??!!??

אוי ויי זמיר אז עבדתם עלי באמת איך אני מעיזה לעלות את זה לפורום?! מה אתה מפגר?! כולה עבדתם עלי אני זאת שצריכה להיפגע לא אתם ובכלל לא נפגעתי אתם אלה שעושים מזה סיפור!!! מה גם שלקראת הסוף כבר ידעתי על בטוח אז זה לא כל כך משנה לסיכום... שאלת למה? וזוהי תשובה מתומצת לידידי העצלנים והטיפשים יהודה ואופיר: ככה!!! יום נעים ומקסים והמשך שבוע קלאסי!! חולה עליכם קוקושונים!!! מיכל

General Zod

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני ואופיר לכל אורך המתיחה תיאמנו את מה שאנחנו הולכים להגיד בשביל שנעבוד עליך בצורה הכי טובה.

faith2

New member
../images/Emo12.gif

מה....חחחחחח....זה לא צחוק

שעומז

New member
אהה יהודה גורס ש...

בגלל שאני אומרת כל הזמן חחחחחחחחחחח זה מראה על זה שאני טיפשה... אז מאז ועד עצם היום הזה אצלי ואצל יהודה חחחחחחחחח משמע טיפש/ה אז כל פעם או אני או הוא מזכירים אחד לשני מה המשמעות... דבר זה נועד לייבש בדרך כלל... יום נעים ומקסים והמשך שבוע קלאסי רותמקה!! נדבר שבוע הבא!!! מיכל

למעלה