יהודית רביץ שלום לכם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אלבום טוב של יהודית רביץ. לא אוסף בבקשה. תודה רבה
A A M R New member 27/8/04 #1 יהודית רביץ שלום לכם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אלבום טוב של יהודית רביץ. לא אוסף בבקשה. תודה רבה
O oRockGirLr New member 27/8/04 #2 כל האלבומים שלה מצויינים =] הממ אני חושבת שהכי חביבים זה "געגוע" ו"באה מאהבה"
ע ענת1986 New member 27/8/04 #3 לי יש את געגוע, והתענגתי עליו בזמנו קניתי אותו בעקבות הופעה שהייתי בה של יהודית, הופעה מצויינת שגרמה לי לרצות לשמוע אותה בבית.האמת שכבר זמן רב שלא האזנתי לו. נעשה את זה בקרוב .
לי יש את געגוע, והתענגתי עליו בזמנו קניתי אותו בעקבות הופעה שהייתי בה של יהודית, הופעה מצויינת שגרמה לי לרצות לשמוע אותה בבית.האמת שכבר זמן רב שלא האזנתי לו. נעשה את זה בקרוב .
A A M R New member 28/8/04 #5 זה בדיוק מה שקורה לי ../images/Emo13.gif גם אני הייתי אתמול בהופעה שלה ופשוט התאהבתי! היא מדהימה! תודה על ההמצלצות
זה בדיוק מה שקורה לי ../images/Emo13.gif גם אני הייתי אתמול בהופעה שלה ופשוט התאהבתי! היא מדהימה! תודה על ההמצלצות
ע ענת1986 New member 28/8/04 #6 בגלל זה אני כל כך אוהבת הופעות... תמיד אני יוצאת משם עם הרגשה שאני רוצה להכיר יותר את האומן שהופיע מולי. ככה קרה לי עם נקמת הטרקטור ורוקפור. ההופעות, שהיו כל כך מעולות, גרמו לי לרוץ כבר למחרת ולקנות דיסק שלהם...
בגלל זה אני כל כך אוהבת הופעות... תמיד אני יוצאת משם עם הרגשה שאני רוצה להכיר יותר את האומן שהופיע מולי. ככה קרה לי עם נקמת הטרקטור ורוקפור. ההופעות, שהיו כל כך מעולות, גרמו לי לרוץ כבר למחרת ולקנות דיסק שלהם...