יהודית מלכה!

יהודית מלכה!

חזרתי עכשיו מההופעה שלה... אמא, בחיים לא חשבתי שאני יכולה להינות עד כדי כך! היה ענק פשוט! באיזשהו שלב נהיה לי ממש חם והורדתי את החולצה.. קלטתי אותה מסתכלת עליי ומתאפקת לא לצחוק... פשוט נמסתי! בראש עבר לי "יהודית! תעשי לי ילד! למה את מחכה?!" אני פשוט מאוהבת באישה הזאת... אחת הזמרות הכי הכי! וזהו! עכשיו אני מלאת אנדרנלין והייתי חייבת לספר למישהו! ושוב יהודית באוזניות גם בדרך הביתה :)

גם..

חשבתי על זה, ושום דבר לא משתווה להופעה חיה שלה. היא נשמעת אפילו יותר טוב כשזה על במה... [בעיקר אם אתה שורה ראשונה וקופץ לה מול הפרצוף:]

hilali1

New member
כמה מוכרת../images/Emo35.gif אהמ אהמ מה כתוב לך על הסיכה../images/Emo6.gif

Purzelbaum

New member
בהחלט סיטואציה מוכרת ../images/Emo13.gif

אין על יהודית שלנו. מחר (זה בעצם כבר היום!) ההופעה!

../images/Emo9.gif

אם בא לך את מוזמנת לכתוב ביקורת הופעה, אנחנו מאוד אוהבים לקרוא בד"כ
משהו יפה, ראוותני, ארוך (
) וגם פלייליסט יהיה נחמד
הביקורות האלה אח"כ נכנסות למאמרי הפורום.

הייתי עושה את זה בכיף, אבל אני לא יכולה.

כי פשוט... נותרתי חסר מילים. שום דבר לא ישתווה להתרגשות שהייתה לי אתמול.

סליחה שאני לא קשורה אבל..

הסיפור שכתבת בחתימה שלך זה סיפור שחברה שלי יודעת בעל פה וכל יום בערך היא מוצאת זמן לספר לי אותו [עוד מעט גם אני אדע אותו בעל פה כבר..חח].. זהו, זה לא מלהיב במיוחד אבל זה אחלה סיפור

איה פלוטו?

חח גם אני מכירה אותו בעל פה! אחד הספרים האהובים עליי:) לא היה לי מקום לרשום את כולו, אז רשמתי רק חלק... :)

חחח מצחיקות שתיכן... ואגב...

ארי רון הוא בן דוד של סבתא שלי. חח אנחנו גם נפגשים באירועים משפחתיים
ועד היום יש לנו בבית איזה 13 עותקים של הספר, גם אחי הקטן אוהב אותו מאוד, ועל כל אחד מהם יש הקדשה. וזה הסיפור הכי הכי מקסים שיש <אצלי הוא יחד עם בייגל'ה>

איזה כיף לך!

אני כל כך מבינה את ההרגשה! כל פעם מחדש, ובמיוחד בהופעה הראשונה שהייתי [זאת היתה ההופעה הראשונה שלך לא?] יצאתי כל כך נסערת ונרגשת! זו ההרגשה הכי טובה בעולם... ועכשיו אנחנו יודעים שלא תעזבי אותנו!! חיחי את כבר מכורה.....

האמת היא,

שאני מכורה מזמן. אבל זו הייתה ההופעה הראשונה (אכן). עשיתי לכולם חשק לראות הופעה שלה. אף אחד לא רצה לבוא איתי, אז הלכתי די לבד (ז"א, לא עם חברות). אבל אחרי שחזרתי, באמצע הלילה, התקשרתי לכולם להתלהב עד כמה אני חסרת מילים ועד כמה אני נרגשת... אז כולם החליטו שהם רוצים גם! :) אני מניחה שנארגן נסיעה מסודרת למרכז... נשלם קצת (הרבה) יותר מההופעה הזו, אבל זה כל כך יהיה שווה את זה! היי, ואולי נתראה! שבוע טוב! (אה, נו, וכמובן, אני כנראה לא אעזוב אתכם כל כך מהר... :)

../images/Emo4.gif

לא... פשוט נולדתי מאוחר נו. חח כולם צוחקים עליי שאני קטינה, כי אני תמיד מסתובבת עם אנשים יותר גדולים ממני, כולל אלה שלומדים איתי בכיתה! אני בין היחידים שהם בני 16 בשכבה שלנו.

ToMeTiN

New member
כמה אנרגיה יכולה להיות באישה אחת?!

איזה כיףףףףףףףףף כמה התגעגעתי להופעה:) מצורף הפלייליסט שביקשתי מאח שלי להביא לי מהבמה. (היא שרה גם שירים שלא כתובים) התמונות יצאו זוועה, קטע הוידאו יועלה ליוטיוב לאחר דחיסה רצינית. היה מעולה

חבר'ה זה לא יפה מצדכם!! חח

בינתיים אני מסופקת מההופעה האחרונה שהייתי בה ב25 לאוגוסט! אל תגרמו לי להשתוקק לעוד הופעה עכשיו!! זה לא מתאים לי... חחח

ToMeTiN

New member
שכחתי דבר חשוב

עמית יצחק חזר:) והיה מישהו אחר בתופים, לא זוכרת את שמו כרגע.

למעלה