יהודית ביום העצמאות...

יהודית ביום העצמאות...

(מאכזב שמהודעה בפורום רונה קינן על כך שרונה כנראה לא תהיה שם אני יודעת את זה, אבל ניחא. נסגור חשבונות אח"כ
) יהודית וגידי גוב (וגם סינרגיה, אבל לא ממש אכפת לי) יופיעו בבקעת הירדן בחורשת האנדרטה (אע?!) במופע של יום העצמאות של המועצה האיזורית בקעת הירדן... ב24.4. המופע של הקיבוצים או וואטאבר שם יתחיל בשעה שבע, ובמהלך הערב יהיו ההופעות. פרטים כאן http://www.jordanvalley.org.il/?categoryId=1391

YA2007

New member
איזה חצופים ../images/Emo46.gif

עאלק "לנוער- סינרגיה". כאילו שיהודית רביץ וגידי גוב יחד לא מספיק...

ToMeTiN

New member
למי שחשב

שבמצגת על בקעת הירדן יהיה רשום משהו על איפה חורשת האנדרטה הזאת ממוקמת אז בדקתי, ולא:) בעמוד 15 יש תמונה של אנדרטה.... אה, וסתם שתדעו "כלכלית – היצוא מבקעת הירדן מסתכם ב- 500 מליון ₪ לשנה לערך (רק מחקלאות). מדינית – בקעת הירדן מהווה שידרה מזרחית למדינת ישראל ובלעדיה תהפוך מדינת ישראל למדינת חוף צרה ברוחב של כ- 15 ק"מ. תחבורה – כביש 90 מהווה עורק תחבורה חשוב בין צפון הארץ לדרומה בנוסף לכביש 2 וכביש 6" כדי שאני לא ארגיש שראיתי את המצגת לחינם:)

אושRתי

New member
../images/Emo166.gifועוד הופעות של יהודית ביום העצמאות..

בגבעתיים תהיה בימת מרכזית בכיכר ווהלין אשר ברחוב משמר הירדן, ועליה יופיעו יהודית רביץ וסאבלימינל והצל. ופרטים תמצאו כאן - http://www.local.co.il/ramat-gan/2781/articles.htm

PianoGirl20

New member
סוף סוף משהו טוב בגבעתיים!

יהודית רביץ, 10 דקות מהבית שלי!!!
איזה כיף!!!!!!!!!!! באסה שזה רק שעה, אבל יותר טוב מכלום...

PianoGirl20

New member
לא נורא,

בשביל יהודית אני מוכנה לסבול המוניות.. חוץ מזה אני בטח אגיע קצת לפני לתפוס מקום (למרות שעדיין בטוח יהיה מפוצץ). נקווה שלא יהיו יותר מדיי ילדים קטנים...

אדיר ../images/Emo6.gif

יהודית הולכת להיות כמו אביב גפן, להגיע ממקום למקום ביום העצמאות במסוק של חברת פלאפון! (סתם הנפצתי את החברת פלאפון) בעצם עדיף עם המסוק של סקיי-כייף! תעשה צניחה חופשית היישר אל תוך הבמה המרכזית!
אני אישית נמנעת מללכת להופעות ביום העצמאות. המוני מידי, וולגארי מידי, יותר מידי. אני מעדיפה את האירועים במושב אצל ההורים, עם הזיקוקים המקסימים, ההופעות הנהדרות של ילדי המושב, ההפנינג אחר כך עם האומגה, הנקניקיות והצמר גפן המתוק... ובל נשכח את השירה בציבור אחר כך. מה לעשות, אני מושבניקית טבעית
למרות המשיכה לערים. אגב - למי שלא סיפרתי (אם יש כאלה בכלל), אני ב2002 "התחפשתי" ליהודית ביום העצמאות וכחלק מהמופע במושב וביצעתי את "הלוואי" עם גיטרה חשמלית, להקה, וילדים קטנים ומקסימים שרקדו מסביבי
. הזיכרון של זה הוא אחד הדברים שגורם לי לחזור כל שנה לראות את ההופעות שיש...

למעלה