יהודית- אוהבת אותך!!!

יהודית- אוהבת אותך!!!

שלום לכולם!! לפני כחודש הייתי בהופעה של יהודית רביץ "עיבודים חדשים.." תמיד אהבתי את יהודית אבל לא עד כדי כך! אלו היו הרגעים הכי מאושרים בחיי! נהנתי מכל רגע ומאז אני חושבת עליה כל הזמן!!! שומעת את השירים שלה כל הזמן! ואפילו ישנה איתם!!בעצם הצטרפתי לפורום כדי שיהיה לי עם מי לחלוק את ההתרגשות שלי סביבה! בתקווה שזה יעזור...עיניים חומות חכמות...

שלום לך ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום!
רובנו מכירים את התחושה שלך וחלקנו אף מזדהים איתה
את יכולה בינתיים לחלוץ נעליים, להתקרב לתנור ולהרגיש בבית, ולחכות יחד עם כולנו ב"ציפייה ורוח" לדיסק החדש!

תודה רבה על קבלת הפנים..

בכל אופן, אולי מישהו כאן יודע מתי כבר יצא הדיסק החדש????? כל כך הרבה מדברים עליו וזה לא קורה!! ועוד משהו שאני חושבת עליו כבר הרבה מאוד זמן... אולי אפשר לנסות לארגן מפגש של חברי הפורום עם יהודית... אם יהודית תהיה מעוניינת זאת לא צריכה להיות בעיה... חוץ מלהגיד לה כמה היא היתה מדהימה אחרי ההופעה שהייתי בה לא יצא לי לפגוש אותה! ומאוד היתי רוצה בכך! מה אתם אומרים?

קודם כל, ללמוד לשרשר...

לא לפתוח הודעה חדשה כל פעם, אלא ללחוץ בסוף ההודעה שאת רוצה להגיב לה "הוספת תגובה" ולכתוב את ההודעה... ניר שמה הודעה איך לשרשר, אבל שכחה להוסיף את הקובץ
ולי אין אותו
. דבר שני, בקשר ליציאה של הדיסק, אנחנו עדיין לא ממש יודעים, יש שמועות על יציאתו בחמישי הקרוב (8.3) וניתן כבר להזמין את שתי המהדורות (המהדורה המיוחדת עם דיסק הבונוס או המהדורה הרגילה) דרך האינטרנט, או לקפוץ לחנות הדיסקים הקרובה ולברר... מקווים שבקרוב יהיו לנו יותר פרטים לגבי תאריך היציאה העדכני. אבל בנימה אופטימית זו - ככל הנראה, בשבוע הקרוב או בראשון הבא (עדיין לא ברור) הולך לצאת הסינגל השלישי במספר לרדיו, כן כן, הסינגל שכולנו חיכינו לו, "האביב הזה" (שיהודית בד"כ מבצעת בהדרן) לרדיו. בקשר למפגש פורום עם יהודית, את לא הראשונה (וסביר להניח שגם לא האחרונה) שמציעה את זה... בכל אופן - התשובה היא כזו: הפורום כבר רשמי שבועיים, אבל זה עדיין מוקדם מידי להתחיל לדבר על מפגש פורום עם יהודית... לגבי עד כמה זה פרקטי, זה לא ממש. יהודית יחסית ביישנית, כך שלשכנע אותה לכך יהיה קצת מסובך (חרוז, לא בכוונה). אבל בואי נגיד שיש לנו תוכניות לפורום שקשורות ליהודית באופן ישיר, ואנחנו מקווים ליישם אותן בעתיד הקרוב.

למעלה