יהודים יקרים

יהודים יקרים

אחרי כול הביוקרטיה.. הליברל מחפש להכנס לדירה עם שותפים. אם למשהו מהחברים יש מקום פנוי בדירה באזור ת"א במחיר סביר בבקשה שיצור איתי קשר במסרים.נ.ב אם אני כבר פושט יד.. אני מחפש עבודה בתחום בתור טלפן או שרות לקוחות. עבדתי כסוקר טלפוני תקופה. אם משהו רואה מודעות בנושא שיצור איתי קשר פשוט אני לא מחובר. זה לא לוח מודעות אבל קיבלתי אישור.

אפשר לעבוד גם בעבודות אחרות

לא יודע למה, אבל שמתי לב שהרבה מאד צעירים היום מעדיפים עבודות קלות ונקיות שהשרירים היחידים שהם צריכים להפעיל הם שרירי הפה. מה רע בנקיון בתים תמורת 35-40 ש"ח לשעה , במלצרות, גינו או בנייה? אני מכיר יוצאים שעובדים בעבודות אלה ומרויחים יותר משכר מינימום.

עבודה מועדפת

פשוט כשאני עובד בעבודה פיזית אני מרגיש מבוזבז. רצות לי כול הזמן מחשבות בראש. אפילו שאני לא שולל ניקוי בתים במחיר שהזכרת.אבל עבודה שתופסת את הראש זה עבודה שאני נהנה בה בלי להרגיש אייך הזמן עובר. נ.ב ההיתי אצל חברת כח אדם זה בדיחה לא מוצלחת.. לפחות קיבלתי מושגים על שוק העבודה.

אני יכול לסדר לך באבטחה

אם אתה מחפש עבודה שבה אתה לא עושה כלום ומשלמים לך כל זה, שלח לי מסר

מתלבט13

New member
אני ממליץ

אם אתה יושב בביתן, אתה יכול כל היום ללמוד לתוארא, לקרוא ספרים ועוד. זה העבודה הכי חלומית בראש שלי.

admor

New member
עד כאן

היחיד שעושה שנור פה וחיי על אחוזים זה אני!!!!

לבוש? רבנים לא

מזדיינים! וודאי היתה כוונתך הטהורה לרמוז על חיבור כוחות הסטרא אחרא בנשמתינו התוהה.

למעלה