יהודים יקרים../images/Emo53.gif
היום הרת עולם. היום בעזי"ת שמו לעד ולנצח נצחים, סגרתי מעגל. מזה שנים שאיפתי להקים בית נאמן בישראל, והיום. התממשה שאיפתי. סגרתי חוזה שכירות בדירה בירושליים, איזה כיף
סוף סוף. ורק שביתי, ארבעה קירות לו, והוא ערום כנער צעיר ביום היוולדו. אין בו רהיטים שיעידו עליו שלדירת בני אדם הוא משמש. אי לכך, נצרכתי לטובת בני אדם, ובנוסף לכוונתי לשוטט לי ברחובות ירושלים קודם החג, חג הפסח, למצוא לי את אשר זרקו העשירים. אמרתי אשאלה שמא ימצא מי מחברי הפורום אשר ברשותו מיטה או אי אלו אביזרי בית. ואל לכם לחשוב שכעני המידפק על הדלתות אני, למה??? ככה. כי לא עני אני ולא בן אני. אלא סתם אדם ששואף להיות חסכן ומקווה לטוב. איך שלא יהיה שמח אנוכי על כי אלו הם צרותי. ובאם לא ימצא מי אשר בידו ימצא מענה לבקשתי, אאלץ למצוא מציאותי בחנויות רהיטים אשר ידוע כי מפריזים במחירים הם. בנוסף, אשמח לשמוע עיצות ורעיונות, בסוגית "כיצד ירהט אדם את ביתו בלא כסף". אוהב אתכם. שבתאי. ואגב כל זאת, אומר עוד, כי בכוונתי לערוך משתה כיד המלך אשר בשם "חנוכת הבית" יקרא, אליו יוזמנו כל ידידי וריעי. שוב אחזור על הקלישאה השחוקה. אוהב אתכם שבתאי. באאאאאאי
היום הרת עולם. היום בעזי"ת שמו לעד ולנצח נצחים, סגרתי מעגל. מזה שנים שאיפתי להקים בית נאמן בישראל, והיום. התממשה שאיפתי. סגרתי חוזה שכירות בדירה בירושליים, איזה כיף