יהודיות, התעוררנה

שמנתולה

New member
או!

עכשו אתה נשמע אמין! פעם הכרתי מישהי שהיתה צמחונית משום אהבתה לחיות. כה רבה היתה מסירותה לנושא שהיא לא הסכימה לגעת בשום דבר עשוי עור. לא נעלה נעלי עור, לא הניחה עכוזה על ספות עור... היום היא וטרינרית.

אבא גאה

New member
שיינה אומרת

שלאכול כבש קטן (איך קוראים לזה? טלה?) זה אכזרי ונוראי אבל פרוות מינק זה בסדר (יש לה שני מעילים) כי מינקים הם רעים.

שמנתולה

New member
מה תעשה?

מה שעשית עד עכשו, תרגיז אותה ןתגרום לה לומר לך את מלוא דעתה בנושא, תקליט אותה בחשאי ותעתיק לפה את התמליל. פשוט, לא?

שמנתולה

New member
אני רק אומרת

שמחובתך להשתמש בכל האמצעים על מנת לספק את תאוות השיינה שפוקדת אי אלו אנשים.

שמנתולה

New member
ברור

אני מצטרפת להמלצה על סיטקום. הנה לך מסיבה: נניח והסטארטאפ הסיטקומי יקרום עור וגידים, מי הם השחקנים שישחקו בו? איזה כוכב הוליוודי יגלם אותך? את מיילס? את שיינה? את סולומון שונא השמלות? (יש עוד דמויות מפתח שוות?)

אבא גאה

New member
וואלה איתגרת אותי

ואני פותח את השאלה לכולם לדעתי אותי צריך לגלם מישהו ממש ממש ממש יפה, נגיד ברוק שילדס. ואת מיילס מישהו ממש ממש ממש מכוער (ככה אני אראה עוד יותר יפה) נגיד: שלמה בר. את שיינה, אולי אמא של ג'ורג' מ"סיינפלד" או אמא של ריימונד מ"כולם אוהבים את ריימונד"? או וודי אלן? או אולי טוסבהינדא שהיא פולניה א' א'......

שמנתולה

New member
אין ספק שברוק שילדס תפורה עלייך

אבל לגבי שאר הדמויות... מישהו חוץ ממך ראה אותם? אולי תתאר אותם שיהיה לנו יותר קל להציע? (אולי אם תתאמץ חזק יצא לנו עוד סיפור טוב עליהם...)

אבא גאה

New member
את לא מכירה את שלמה בר?

הוא הסולן של להקת הברירה הטיבעית. עיצמי עיניים ודמייני - זה יחזור אלייך פרצוף קוועץ' שלוש שיניים צהובות ותוף גדול...:
"תעשו ארבעה, תעשו חמישה, תעשו שישה ילדים...הארץ צריכה.....ילדים זה שמחה....ילדים זה ברכה...."

שמנתולה

New member
מכירה מקרוב

הוא הופיע בבית הספר היסודי בו למדתי, אולי כשהייתי בכתה ה' או ו'. תאמין לי שדמותו חקוקה במוחי (ותודה שזה ממש פשע לתת לו להופיע בפני ילדים תמימים...)

אבא גאה

New member
ספרי לנו רשמים

מה נחקק במוחך? ד"א רק ככה בשביל לא השמיץ, אחרי שהוא שר הרבה פעמים "אלוהים ייתן והסעד גם כן" כבר נכנס לו הרבה כסף ואז הוא עשה שיפוץ שיניים.....

שמנתולה

New member
אנחנו מדברים על

סוף שנות השמונים, לפני השיפוץ... ללא ספק חוויה מבעיתה. רק לשם הפרופורציות, באותה שנה נפגשנו גם עם גלילה רון פדר (או שמא היתה זאת דבורה עומר?!) ועם יהודה אטלס (יש לו זקן?) רק שלמה בר נחקק בזכרוני, כמו הקרוקטורות של איש המערות עם מנדולינה (?) במקום נבוט.

אבא גאה

New member
היה לו זקן?

אז זה לא היה יהודה אטלס. זו בוודאות גלילה רון פדר.
ועכשיו אחורי שסיכמנו ששלמה בר יוכל לדלם את מיילס ככה שאני אראה עוד יותר יפה...... מה עם שיינה? יש לך הצעות?

אבא גאה

New member
היה לו זקן?

אז זה לא היה יהודה אטלס. זו בוודאות גלילה רון פדר.
ועכשיו אחורי שסיכמנו ששלמה בר יוכל לדלם את מיילס ככה שאני אראה עוד יותר יפה...... מה עם שיינה? יש לך הצעות?

שמנתולה

New member
אני מציעה

לחכות למחר, אני בטוחה שלבלונדה (הידועה גם כ"תחיה אדר") יהיו הצעות.

למעלה