יהודיות, התעוררנה

זואיzoe

New member
אז אני מכירה מישהי

שמודה בפה מלא שהיא צמחונית לא כי היא אוהבת חיות או חסה עליהן, אלא כי היא ממש ממש שונאת אותן!! אז אפילו לאכול אותן היא לא רוצה ... ועוד מוסיפה ואומרת שכבר נשבר לה ה... לחזור ולהתנצל על זה שהיא ממש לא אוהבת חיות ונמאס לה להרגיש אדם נוראי בכל פעם שחובב חיות זה או אחר שואל אותה (במבט שלא משתמע לשתי פנים המעיד על זעזועו העמוק מהאשה הרעה רעה הזו) שאלות כמו: מה, איך את לא אוהבת כלבים? החתול הזה לא הכי מתוק בעולם? וכו'

זואיzoe

New member
האמת היא שגם אני....

מבינה אותה (ואותך) בנוגע לחתולים. אני למשל, ובאמת לא שאני שונאת אותם חו"ח (משפט זה נכתב עבור יפי הנפש).. אלא אני פשוט פוחדת מהם...מאד... לדעתי הם סוג של נמר קטן ולא פחות מסוכן! לעולם לא אדע אם חתול הרחוב שמביט בי בעיניו הרעות (והן יכולות להיות רעות לפעמים..) לא מתכוון לזנק בדיוק על הפרצוף שלי (והם תמיד כל כך דרוכים שאני אף פעם לא יודעת מה הצעד הבא שלהם..) ולגרום לי לאיזה טוקסופלזמוסיס בדיוק עכשיו כשאני נכנסת לחמישי.....בררררררררר....

אבא גאה

New member
זה מקסים

ואפילו סיפורים הומולסביים יש שם!!!!! בא לך להשקיע כמה דקות ולשים את הכל גם כאן? ואז נוכל להכניס את הכל למאמרי הפורום ושירשורים מומלצים וכאלו. את נהדרת!!!!!

een ogenblik

New member
רק רגע, אם כבר אז פותחת שירשור חדש

מקווה שבפורום אימוץ לא יעלבו שגזלתי מהם את הבלעדיות.

een ogenblik

New member
ככה, התאמצתי, העתקתי, וכלום?

בינתיים יסמין העירה הערות תוכן משמעותיות למדי בפורום אימוץ, ושלחה אותי אליך בקשר לסיפור על פוצ'יקה לקבלת הערות. נו, אז יש הערות?

אבא גאה

New member
בעיני זה מצויין

זה לא מתיימר להיות "קול הכל סבבה אח שלי כלום לא מציק לנו והכל חלק".... אלה מספר את האמת שלהרבה א/נשים גם חכמים היה קשה לקבל את זה.... ובכל לי אין הערות אבל חכי, הפורום הזה מוצץ פולניות, חכי שהן יקומו....

אבא גאה

New member
מי אמר מוצץ פולניות?

מוצף כמובן. אחחחחח פרויד.....לו היה חי עוד היה אומר עלי שאני לסבית

een ogenblik

New member
נראה שאני אחכה כבר לתגובות של אושר

אני משוכנעת שהילד הדעתן שלך כבר ידע לשים אצבע על נקודות חלשות בסיפור.

אבא גאה

New member
אפרופו בסיפור....

אולי נעשה איזה הסכם עם הספרים? אולי תשלחי לי ואני אשלם לך (לא יודע עדיין איך אבל זה בטח יצא יותר זול לשנינו, לא?)

een ogenblik

New member
ספרים שלי?????

אני לא שולחת ספרים שלי! זו הסיבה שהם שלי! בעצם יש כמה ספרים שאני מוכנה לוותר עליהם, אבל אז אם תמצא לי דרך למשלוח גוביינא, אני עשויה לשלוח אותם בחינם. ניסית להכנס לפורום ספרים? למנהלת היה רעיון לארגן קבוצות שיתוף ספרים של חברי הפורום מחו"ל, אבל הרעיון לא התרומם ממש. בדקת אתרי חנויות מקוונות כפי שהמלצתי לך בעבר?

אבא גאה

New member
|טון לעגני| "ספרים שלי, ספרים שלי"

אפשר לחשוב שביקשתי ממך כליה..... (ואם יש לך אז תגידי.....מי יודע....אולי תשלחי גם)
בדקתי חנויות מקוונות - נורא נורא יקר |אייקון של עני בוכה| דרך למשלוח גוביינא? אני אחשוב על זה... (הפקדת צ'ק בחשבון בארץ יכול לעבוד? לא שאני בארץ אבל יש לי צ'קים של הארץ וח"ן בארץ....)

een ogenblik

New member
ספרים זה דבר יקר, במיוחד בארץ

למה לא תבקש משמנתולה לסחוב ספרים מהספרייה, ולשלוח לך אותם? בטח יצא לה זול יותר מאשר לשנינו יחד. מה גם שהיא, ברוב חוצפתה, לא קונה ספרים בכלל, ולא מבינה כמה החלק הזה כואב בכיס. אני משתדלת להשיג תלושי מתנה ממיתוס (מחלקים לימי הולדת, ולתשובות לסקרים שונים), ואז לערוך קנייה ממחלקת העודפים מהמבצעים לבית הורי, כאשר הם אחראיים על משלוח אלי. חודשיים הדירה עמדה ריקה משוכרים, אך עם תשלומי משכנתא רצים, ואני נכנסתי לפאניקה כלכלית. כעת הדירה מושכרת שוב, ואני יכולה לבזבז כעשרים יורו לחודש על ספרים (רק שנראה לי שעוד מעט הורי יתרגזו נורא, ואני אצטרך למצוא תיבת דואר פעילה חדשה בארץ). ובכלל, איזה ספרים אתה קורא? אתה בטוח שספרים עודפים שלי יעניינו אותך כלל?

שמנתולה

New member
לסחוב ספרים מהספריה? ../images/Emo12.gif

לא עשיתי את זה 10 שנים לפחות, אני לא בטוחה שאני עוד זוכרת אייך... דוקא בגלל מחירי הספרים בארץ אני לא קונה, אני כן נקשרת לספרים אהובים ומלטפת אותם בחיבה כל פעם שאני עוברת לידם בספריה...

למעלה