יהודיות, התעוררנה

אבא גאה

New member
יהודיות, התעוררנה ../images/Emo124.gif

עד שיש לי יום חופש (כי נפלתי ועכשיו אני בבית....) אז אני יושב מול המחשב (כי אני לא יכול לזוז מהמחשב) ואני עושה ריפרש כל בערך 12 שניות וכל הזמן אני רואה את אותה הודעה מככבת בראש הדף..... היאווווווווששששששש תתעוררו, מה קרה לכן? יאאלה, טוסי גלגלי לכאן בור מעניין שנוכל להתבונן בבפנוכו שלו. פיונה, ליבשי את בגדי העור שלך והצליפי בעוברות והשוות. שמנתולה - תפסי איזה שרלילה סטרייטית ותעשי אותה על המנגל. (אם כי אני נגד אכילת בשר) פרח - גרררררגררי שמישהו יתעורר כאן. (קריאת התרנגול
ושזה יקרה עכשיו כי עד המחר בבוקר שלכן אני כבר ישן .....ZZZ) אז יאאלה.

אבא גאה

New member
למינגה, דחוף וחשוב!!!!!!

בעוד אני משתעמם פה רצח ומגיע לכל מיני פורומים ואתרים שאפילו המנהלים שלהם לא יודעים שקיימים. הגעתי (אל תשאלו איך) למילון של סלנג בספרדית............... ופתאום מה גיליתי? לתדהמתי יש לאמר: minga (noun) • Penis. • Not particularly offensive. Used in medieval castillian, might be translated as "choad". והנה הקישור לאתר עצמו. http://www.mrgabe.com/dictionary/index.asp?startrow=225&maxrows=307 אני בש-ו-ק אני ב-ה-ל-ם אני ע-מ-ו-מ-ה........

אבא גאה

New member
העם דורש?

העם יקבל! זה לא אנושי....אנחנו יכולים להסתפק בחלבונים מהצומח..... מה? פרות תומחות ככה על עצים? (איזה התרגשות שאת כאן ועירה, אפילו רק רגע פה) יאאלה להוריד בגדים עושים מסיבה ......שכל הפדלעות יקומו בבוקר ויגידו, לא חבל? ככה ביזבזנו זמן?

שמנתולה

New member
זה לא אנושי?!

שמע, לא נעים לי להגיד לך... זה התירוץ הכי גרוע ששמעתי לצמחונות. מילא היית אומר שחראם על החיות או סתם שזה מגעיל אותך... אבל לא אנושי?! אפילו קניבליזם אנושי אז קרניבוריזם לא? טוב, עכשו למסיבה!

שמנתולה

New member
הרבה סיגריות

מלפפון עגבניה סוכרית תרנגול וראפלס. זה כיבוד הולם? (אופס, עכשו נזכרתי שאת המלפפון כבר אכלתי... סליחה) הידעת שאסרו על העישון במוקד בו אני עובדת? האמת, בצדק, הוא נמצא במקלט די אטום ומריח כמו מאפרה שלא רוקנה מאז המנדט הבריטי... אז אסור לעשן, אסור גם לצאת אז אין מה לדבר על לעשן בחוץ, הפסקות אין... קצת חוצפה, לא? והכי מצחיק שכל המוקדניות (6) מעשנות וכך גם מנהלת החשבונות והבוס הזוטר... רק הבוס הגדול מעשן סיגריה אחת ביום ולא מבין מה כל כך קשה להתאפק

אבא גאה

New member
אני לא מוצץ במקלטים ../images/Emo2.gif

אם כי סוכריית תרנגול זה די מפתה.... ואפרופו צמחונות, זה בסדר ככה ללקק לתרנגול את המוח? זה לא מפריע לחיות? מה עם אגודת תנו לחיות לנשום? רגע ואת לא יכולה לצאת לעשן???????? אני עברתי תהליכי גמילה - נגמלתי מסיגריות לפני יותר משנה ועכשיו אני עובד על גמילה מבשר.......

שמנתולה

New member
אסור לצאת במהלך המשמרת

(כרגע אסור לעשן רק במשמרת בוקר וזה גם הזמן היחיד שהבוס הגדול בסביבה) כל השבוע עבדתי בקרים והפתרון היצירתי שמצאתי היה לעמוד בפתח המוקד כששתי הדלתות פתוחות (זה גם אסור כמובן) ולעשן תוך קשר עין ואוזן עם המוקד. כמובן שגם זה לא היה לטעמו כי הוא טען שמריחים בפנים את העשן (שנכנס רק בגלל שהוא חלף על פני במהירות ועשה רוח!) בקיצור, בעיה.

אבא גאה

New member
תבררי עם טוסבהינדא

כמה זה יעלה לך להוציא לו את בלוטות הריח. אולי זה שווה.

שמנתולה

New member
הבעיה אצלו

שהוצאת בלוטות הריח היא בכדיפות משנית כרגע, יותר חשוב השתלת מוח וזריקות יחסי אנוש...

אבא גאה

New member
נראה שיותר קל כבר להחליף בוס....

אם את מחפשת מישהי ש.....אומף,,,,,,איך לומר בלי שאחרים יבינו....יוציא אותו מהמערכה, יעלים אותו, יאחד אותו עם אבותיו, יראה לו את האדמה מלמטה, יפתיע לו את הברקסים הסיבוב חד, ישים לו זכוכיות בסיגריה, יערבב לו חומצה בקפה.......... אז זו בכלל לא טוסברהינדא. זו פיונה.

אבא גאה

New member
מותק, זה פורום של לסביות ../images/Emo34.gif

אין פה צינורות...ובטח שלא מקובלים. וחוץ מזה מי נתן לך טיפ? זה נפל לי מהכיס, תחזירי... שודדת (אפרופו שודדת איפה אורי0? ישן....?)

אורי 0

New member
24 שעות לא נכנסתי וכבר אתה מתגעגע?

אבל עכשיו אתה בטח טורח בהכנת ארוחת ערב חגיגית למיילס כשיחזור מהעבודה. (או שאתם בליל שבת אצל שיינה וזיידה, ועכשיו אתה מלביש את אושר בחצאית קפלים, גרבי ברך לבנות ונעלי בובה כדי לבדוק אם זיידל ישרוד את זה?).
אורי

אבא גאה

New member
../images/Emo5.gif

חצאית קפלים וגרבי ברך לבנות? מה אנחנו נראים לך? מפירי חוקי האופנה? אושר בן ארבע - אבל עם טעם
(יוקרתי אם יורשה לי להוסיף...)

אבא גאה

New member
ואני עוד עובד על תירוצים

את אומרת שמגעיל זה תירוץ יותר טוב? אני אגיד מגעיל...אין לי בעיה..... ולהגיד מגעיל על אוכל זה יפה?

אבא גאה

New member
את רוצה להגיד לי

שהורגים חיות בשביל הבשר שלהם? זה לא מתרומות? לאן הגענו..... כואב לי שהורגים חיות.!!!!!

למעלה