יהודונאצים

גדי19

New member
יהודונאצים

בן אדם חכם אחד - ישעיהו ליבוביץ שמו, טבע את המושג הזה פעם ועכשיו אני מבין עד כמה הוא נכון. ע"י אנשים, בפורום הזה ובכלל, נאמרים דברים מאוד קשים על הערבים שמזכירים את הדברים שאמרו הנאצים על היהודים במשך שנות השלושים, לפני תחילת ההשמדה ההמונית. וכן, אני יודע איך מתנהגים חיילי צה"ל בשטחים. אני גם הייתי שם ואני עדיין מגיע לשם כאשר אני נקרא לשרת במילואים. ובכן, רוב החיילים שומרים על התנהגות סבירה. אבל יש גם את החריגים והם לא מעטים כלכך כמו שאנו אוהבים לחשוב. יש אנשים בעם ישראל, והם לא מעטים, שמבלי להסס לרגע, אם רק היה מתאפשר להם, היו נותנים לערבים את אותה שואה שהנאצים "נתנו" ליהודים.

דביל

אפשר לסלוח לך רק בגלל גילך הצעיר. שהיהודים יעשו לערבים מה שעשו הנאצים ליהודים???? איפה אתה נמצא ילד טיפש. בשוויצריה?

אורי890

New member
אמיל-- כנראה שאתה הדביל

הוא אמר שהוא עושה מילואים--- אז איך לעזאזל הסקת שהוא ילד??? חוץ מזה אני מחזק אותו בכל מילה!!! פשוט צודק!

ziva200

New member
If ZHAL would act only ONE day

like the nazis and the WAFEN SS the HAMAS and the JIHAD would be 40 years like the good fairy from the legends.......

neilush

New member
סליחה,

אני בכלל לא מגיבה על זה שאת מוכנה שהצבא שלך יתנהג כמו נאצים, אם את לא מבינה את הזוועה שברעיון שלך, ברור לי שאני לא יוכל להסביר לך את זה. אבל אל תשכחי שאחת התוצאות של השואה היתה הקמת מדינה ליהודים...

ziva200

New member
Please read y before answearing....

my response was to all those who compare zahal to nazi army..1 2 .. zahal is not my army Im not Israely neither jewish 3 ... as a member in the baphtist church in finland we wish only good to Israel And JEwish ziva@ eogen

google1

New member
סליחה?

אתה רואה קומץ יהודים שיקים בית מטבחיים לערבים? שיהפוך את הערבים לעשן בגז?

שרוף

New member
תגובה

------------------------------ ------------------------- -------------------- --------------- -----------

ראובן1

New member
מח רקוב ../images/Emo16.gif

השימוש בדימויי שואה כדי לחזק טיעון הוא נחלתם של בורים ועמי הארצות. מקומך לא יכירנו בין החיים אויל משריש

אמור לי משתמט.. ../images/Emo7.gif

אתה בן 19 וכבר במילואים? בהגא ? מה מפריע לך אם יש מיעוט כזה והוא מיעוט ? אתה-כמו הליבוביץ שלך ז"ל לא מיעוט,ועוד מקוצה ? מרק.

aaa123

Member
אני מתנגד לכל מלה של דבריו אבל

אני לא רואה איפה כתוב שהוא בן 19 בדיוק כמו שלא כתוב בשום מקום שאני בן 123. ברור שאין מקום לשום השוואה עם הנאצים. גם השונאים הכי גדולים של הערבים לא רוצים לחסל ערבים בכל מקום שהם נמצאים כאשר הנאצים רצו לחסל את היהודים בכל מקום שהם נמצאים.

אביה*

New member
תרגיל סובייטי ידוע לסתימת פיות

כאשר אתה לא מסכים עם היריב, ואין לך דברי חוכמה כנגדו. אפשר לכנות אותו בכל מיני כינויי גנאיכאלה נחמדים. שובניסט, פשיסט, אימפרייליסט, אנטי רבולוציונר, כובש משחית, וגולת הכותרת. נאצי. וגולת הכותרת של גולת הכותרת יהודונאצי. באותה מידה היה אפשר לומר ערבנאצי, או כל דבר אחר. הפרופסור האכזר היהיר והטפש ההוא, שיחק לידיהם של כל שונאי ישראל. *** להאשים את קורבנות השואה וילדיהם בנאציזם, זוהי ממש מחלת נפש גלותית, שצריכים בשבילה טיפול פסכיאטרי. זוהי גם טפשות וגם חוסר ידיעה של השואה. בערות גמורה. אם חייל שעומד במחסום ומונע מאנשים לעבור הוא נאצי, אז איך אפשר לכנות אדם שהולך להרוג את עצמו עם עוד נשים ילדים וגברים שכ חטאתם שהיו רעבים וישבו אכול במסעדה? והוא עוד מאמין שיקבל שכר גדול בגן עדן. כנראה שזה כבר לא נאצי, אלא תת אדם מהדרגה השפלה ביותר, שמי שמחסלו רק מטהר את אויר העולם. *** עם כל מה שעשו האמריקאים בכל מיני מקומות כמו קוריאה, וייטנם, ופנמה מעולם לא שמענו שקראו להם נאצים. ולהזכירכם הם שרפו בוייטנם כפרים שלמים, שהיו חשודים בסיוע לוייטקונג.

*pank

New member
גדי 19! השוואה שמקורה בטפשות!

הודעה שלך דורשת התייחסות, בוטה וחריפה. אין מקום להשוואה כזו! והדעת לא תסבול השוואות כאלה! התופעה של חיילים ומילואימניקים שמתעללים בפלשתינאים קיימת ויש להכחיד אותה, כי אנחנו כמדינה נאורה לא יכולים להרשות לעצמנו תעודת עניות כזו. אבל מכאן ועד השוואה לנאצים המרחק גדול!

רלוונטי

New member
קוקטיל של שטויות

גם אם אני נוטה להסכים שאדון ליבוביץ חכם היה יהודנאצים לא היה אחד מרגעיו הגדולים . חבל שבחרת בדונמה זאת להביע כעס אל הרגשת התסכול מגלי הגזענות המקיפים אותנו. הנך יכול להתנחם בעובדה שגלים אלו מכוונים לכל דבר חי באזורנו!

../images/Emo29.gif מותר להתעלם מאנשים כאלה .....

מי שלא יודע הסטוריה עדיף שלא יכתוב דברים קיצוניים כאלה... לדעתי...

avidor74

New member
תן לי לרענן את זכרונך

ההבדל בין הנאצים לנו שהם טבחו בנו והרגו וכל זה בעקבות בעיות כלכליות שגרמו להם היהודים היות והם שלטו בתחום הכלכלה ובאותם זמנים היו הרבה מובטלים וכך היטלר מצא עצמו בשלטון עי כך שהבטיח לסלק את היהודים וכל זה אפילו לא מתקרב למצב שלנו מה לעשות שאנו שונאים את הערבים בגלל ברבריות שהם רגילים לה והמוח לא עובד רק כוח אז אם חייל אחד נותן כפה פו ושם תאמין לי זה כלום לעומת הנאצים ובו אני אגיד לך משהו שהערבים היו מתים לחזור לתקופה שהיינו בשטחים כי אצלנו הם חיו כמו אנשים ולא בפחד כמו היום

המוסד

New member
אבידור אתה ממש טועה...

זה לא בגלל שהיהודים גרמו למצב בגרמניה להיות רע אלא שהם היחידים שהחזיקו מעמד המצב החרא בגרמניה היה בגלל המלחמה ובגלל הפיצויים שנדרשו לשלם ולא בגלל היהודים אז בבקשה!

ההשואה לנאצים אינה ראויה

אני מגנה בפה מלא את כל אלו המתעללים באזרחים (גברים, נשים וטף), בעוברם דרך מחסומי צה"ל. חייבים להתייחס אליהם בכבוד ובנימוס ולסייע להם במצוקותיהם. כמובן שאם ישנם כאלו שחשודים, יש להעבירם לגורמים מוסמכים לחקירה. אסור שכל חייל סדיר או מילואים יהפוך לחוקר, מאשים, מעניש ומוציא לפועל. אסור לפגוע בצלם אנוש, לטרטר ולסכן את חיי העוברים. יחד עם זאת ההשואה לנאצים אינה כלל באה בחשבון. הרי הנאצים עשו מה שעשו בצורה מאורגנת, ממוסדת ובהוראה מלמעלה. אצלנו אם קיימות תופעות כאלו הן תופעות מקומיות כגחמה של חייל או של מפקד לא ראוי. שלטונות צה"ל חייבים בתדרוך וב"חינוך" של מאיישי המחסומים לאהבת האדם באשר הוא אדם ומתן טפול ראוי והולם גם לחשודים כל עוד הם בחזקת חשודים.

למעלה