יהודה

יו ממש מפחיד...../images/Emo5.gif

נראה כאילו המלצר ברח המנהלת מסתתרת מצוטטת מצטטת וכל הג'מעה נעלמה....

michaly44

New member
ניראה שכולם יצאו לחופשה

הייתכן שכולם אי שם באילת או באיזה שנטי מעניין כי אנשי הפורום לא נמצאים פה לאחרונה... לפחות היו מזמינים ..... צריך לעשות מסדר ניפקדות.

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif

מצוטטת על סף ט ט ב י ע ה בעבודה כן
לא בים
זה גם הולך להיות הסקס שלה מחר
איכססססססססס תחילת החודש.... שותפתי למשרד יוצאת ביום ראשון לחופשה
אז פליזזזזזזזזז קצת התחשבות ראבאק הפרופו פנטזיות....כמה כמה הייתי משלמת עכשיו לאיזה
קר עם גלידה איזה מילקשיק שוקולד סמיך כזה אחחחחחחחחחח
שומעים אותי אני במצוקה *מצוטטת ברגע של התחרפנות מרוב לחץ*

maof

New member
סוף סוף......../images/Emo6.gif

יש אחת שמבינה אותי
איכססססססססס תחילת חודש
מעוף

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gifכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ואת לא יודעת כמה אפילו לא מושג ירוק עכשיו נחתתי ..רק עכשיו 20:15 והאמת מה זה נאחס לי
גם אני "אלופת" הטכנולגיה ההתנהלותית המשוויצנית ביחסים השפויים אליהם הצלחתי בדם יזע ודמעות לרקום גם אני חטפתי אותה
חטפתי אותה ובגדול...פם אחת בשביל 10 אחרות קטנות.... אז אני אלופת האמירות מחזיקת הגישה זה הוא...זה לא את זו שמנפנפת לכל העולם ואישתו שיפסיקו לתת משקל לאמירות הצד השני.... אני פשוט רותחת זוכרים את סיפור ה-
השבוע קבלתי מפתח השבוע הוא עבר, נשאר איזה עניין ביננו שהיה חשוב שיעלה על הכתב זו היתה לכל הדעות כולה עיסקה פיננסית שהיתה כדאית לשני הצדדים שכל צד מרוויח בה כמעט באותה מידה כמעט (כדי לא להשמע קטנונית) אז הערב היינו אמורים לחתום על מסמך הסכמות ביננו...להזכירכם היוזמה לעיסקה לא הגיעה מצידי אז למה לעזאזל אם אני כזו "סחטנית", רוצה לאחוז במוט בשני קצותיו, לא מתחשבת, ועוד ברכות על ימין ועל שמאל, למה אני שואלת ת'עצמי ואותו למה מלחתחילה נכנסת להרפתקאה מפוקפקת שכזו איתי למה יזמת.... אין יותר מושג כזה שלנו....אין
צעקתי....כן יצאתי מכליי, זו אני מצד אחד ואתה בצד שכנגד... כל אחד לחוד והכל על מה...(לאלו שלא ממש בתמונה) הכל על שורה אחת מז***** מה יהיה מעמדו בעוד
שנים, באם ה
הראשוני המשותף לא ימכר לא ימומש בגלל כוח עליון הן איפשרתי לו ל
להיות דייר רק למשך 3 שנים....על כן... נו אני חשה שאני משתפכת והרוב בעצם לא ברור וכולו רציתי לצרוחחחחחחחחח שהיה לי יום נאחס ערב נאחס כולו רציתי להגיד ש
גם אם ווירטואלי התקבל בברכה. אימל'ה איזה דריק שפכתי כאן יאללה אולי איזה
קר יעשה עבורי את המלאכה.

בואי מצו

שימי ראש על כתפי ח י ב ו ק י ע נ ק נו מה? אז מה אם את מנפנפת באמירות? את לא בת אדם? לכולנו יש נקודות שבהן אנחנו נשברים וכל מה שאמרנו או חשבנו עף ברוח אז תצרחי ואולי איזו
במקום הקפה?

מצוטטת

New member
../images/Emo51.gif

משפט נכון שנאמר לי לפני דקות ב
עם חברים ומשפחה לא עושים עסקים אבל העיסקה כבר נעשתה את הגלגל אחרונית להחזיר כבר מאוחר........ אז נשאר לי להגיד עלא קֳרִים לנסות לשכוח מהעלבון (זה כבר יותר עניין של זמן) ולהתפלל שלא תצוץ לה עוד איזה עז ממקום לא נודע

michaly44

New member
אויש...מצוטטת......

מקווה שיחתום לך .. שיראה את ההסכם כדבר חיובי. מקווה שיפסיק לחשוב שדופקים אותו.. ושהכל יסתדר לך. ואצת יודעת..אני לא אוהבת לתת חיבוקים וירטואלים... אז אם הייתי ליידך..היית מקבלת אחד חזק חזק... תראי שהכל יסתדר לחשוב חיובי.

מזליקה ../images/Emo12.gif

מה נבהלת ? שכחת שאנחנו על תקן ניידת שעשועים עכשיו???? | ניצת ביומיים עמוסים |

יהודה א

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif

מזליקה ומה יקרה אם יום אחד את תכיני קפה לכולם מצטער אבל לא היה לי אינטרטט הבוקר ורק לא מזמן חזרתי הביתה מעמל יומי ובנוסף בעוד זמן קצר נוסע עם ילדיי לחגוג לאימי יום הולדת עגול גדול 80

אה התעוררתם? חחחחחחח../images/Emo65.gif

מזל טוב לאמא היקרה יהודה! מעופי קפה אצלי זה כל היום לא חשוב בוקר ערב לילה ובסוף גם נרדמת, אז הרגשתי רע נראה לי איזה חיידק נורא... נרדמתי הקאתי קמתי ושבתי! אה ומה ניצת? אתם מוזרים לי לאחרונה... מצו באילת? תחילת חודש? מזכיר לי משכורת שאין לי .... שיהיה ערב טוב מוצלח ומיוחד!!!!!!!!!!!!!!1

מי מוזר?

למה מוזר? ימים עסוקים... אתמול יצאתי מהבית בשש וחצי ,חזרתי בשמונה וחצי הביתה (הייתי על תקן מזכירה במשרד משפחתי) והיום שוב ים סידורים ע י י פ ההההההההההההההה

למעלה