יהודה , קדוש!??! מה היה השם של פוקהונטס?!?!?? אני כמעט בטוח שהיא איתי בקורס פסיכו!
M mass New member 15/8/07 #1 יהודה , קדוש!??! מה היה השם של פוקהונטס?!?!?? אני כמעט בטוח שהיא איתי בקורס פסיכו!
ק ק ד ו ש New member 15/8/07 #3 נראה לך שבתקופתנו היא היתה?? אבל הרבה סיפורים יש עליה בצבא. אין אחד נראה לי שעשה קורס חובשים בין השנים 03 ל06 שלא שמע עליה.
נראה לך שבתקופתנו היא היתה?? אבל הרבה סיפורים יש עליה בצבא. אין אחד נראה לי שעשה קורס חובשים בין השנים 03 ל06 שלא שמע עליה.
M mass New member 15/8/07 #7 עזוב סיפורים שסיפורים אני נשבע לך שאני חושב שזאת היא, והיא כל השיעורים עושה לי עיניים. שבוע הבא אני מברר אם היא פוקהונטס!
עזוב סיפורים שסיפורים אני נשבע לך שאני חושב שזאת היא, והיא כל השיעורים עושה לי עיניים. שבוע הבא אני מברר אם היא פוקהונטס!
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 15/8/07 #8 וואלה? נצל הזדמנות! הלוואי אם הייתי רואה את לוטם הבלונדה הכוסית באיזה קורס או בעבודה....
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 15/8/07 #10 גם ואצלנו בקורס היו שתי מדריכות שהייתי עושה להן טובה..,לא חסרות כוסיות בבה"ד 10
L Lady McBeth New member 15/8/07 #12 נראה לך?! זה רק מוסיף!! לי יש עד היום קראש על המ"מ שלי מהמסלול... גררררר
B BenisaaC New member 15/8/07 #13 לא זה מעצבן כי זה לא דיסטנס של לוחמים שהמפקד קורע לחיילים את התחת זה דיסטנס של ג'ובניקים = הם פשוט לא נחמדים...
לא זה מעצבן כי זה לא דיסטנס של לוחמים שהמפקד קורע לחיילים את התחת זה דיסטנס של ג'ובניקים = הם פשוט לא נחמדים...
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 15/8/07 #16 נראה לך? זה דיסטנס מפגר כזה, של ילדים שקיבלו מכות בתיכון ועכשיו הם נוקמים בכולם. ומה גם שמלא מפקדים שם הם מתנשנשים מגעילים
נראה לך? זה דיסטנס מפגר כזה, של ילדים שקיבלו מכות בתיכון ועכשיו הם נוקמים בכולם. ומה גם שמלא מפקדים שם הם מתנשנשים מגעילים