יהודה סעדו תעשה לי שקט

• פותח הנושא odery
  • פורסם בתאריך

odery

New member
יהודה סעדו תעשה לי שקט

קיבלתי את הסינגל החדש שלו : "מצחיק מידי" חוץ מלהזדהות עם השם של השיר (שלדעתי היה צריך לקרוא לו פרודיה מידי) הייתי יכולה להתמודד עם השיר הזה, עד שהבוקר אני קוראת את הדבר הזה: http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/538/003.html וזה לגמרי גמרי גמרי עצבן אותי, מילא שנדב עיבד לו את השיר.. פרנסה אתם יודעים, אבל להשוות את הטקסטים של עמיר ושל הדבר הזה? את מה בדיוק הוא משווה(איתי שטרן) את ה"גאוניות של" :" אני יורק עליך דם, הוא אמיתי" לגאוניות של "אני עבד לחכמה שלך ואין בך כלום שפוי" כאילו שיט בנ"א איפה אתה חי? גילוי נאות: כשהעיפו אותו מכוכב נולד שלחתי sms שיחזירו אותו... זה עצבן לי את הבוקר.. זה יעבור (דב יסנובית את זוכרתותי?)

odery

New member
אה ומושיקו.. רוצה לנקד לסעדו תשיר?

הוא מחפש מישו שינקד לו את תופר לך מנעלים...

odery

New member
הוא לא מגמגם(אתזה עושים ברסלב)

הוא הוגה את מנעלים.. במקום עם מ' חרוקה (יעני חיריק) עם מ' פתוחה (יעני פתח)

odery

New member
לא , זה לא בציניות..

גמאני לא הבנתי מה הקשר בינהם ולכן מחיתי...

ענן 9

New member
יתכן

וליהודה סעדו יש אינטונציות בקול שמזכירות את עמיר? מן הסתם,,,

לכל החברה החכמים פהה...

פששש ניהייתם גאונים פתאום כולם האא? עם כל הכבודד לעמיר ויש הרבה כבודד אתם מתעסקיםם בשטויות שאתם לא צריכים להתעסקק אם עמיר בעצמו לא מתעסק בהשוואות האלה ומפרגן אז מיי אתם בכלל חבורה של כלומניקיםם שיבואו ויתעסקו בהשוואות כאלה.. ועליכם אומר רון קופן בערוץ ספורט 5 "קולקציה של כלום" אז תתעסקו בעינינים שלכם כי אתם קולקציה של כלום..

ענן 9

New member
עדיף לכתוב בנימוס? לא?

שמעתי את השיר של סעדו,, וגם לו יש מקום וגם לעמיר יש מקום והקהל הוא השופט הכי טוב

חן חפץ 16

New member
ספיר...

אני לא מבינה למה לכעוס ולדבר בצוררה כזו זה ממש לא יפה אם את אוהבת את עמיר או יהודה לא משנה מיאל תעשי השוואות אבל אל תתערבי בשל אחרים גם אם זה צודק וגם אם לא שניהם אומנים מדהימים כל אחד לפי דרכוכמו הפסוק"איש איש באמונתו יחיה"שנזכה לחיים טובים

חן חפץ 16

New member
תיקון

אני לא מבינה למה לכעוס ולדבר בצוררה כזו זה ממש לא יפה אם את אוהב/ת את עמיר או יהודה לא משנה מי אל תעשה/י השוואות אבל אל תתערב/י בשל אחרים גם אם זה צודק וגם אם לא שניהם אומנים מדהימים כל אחד לפי דרכו כמו הפסוק"איש איש באמונתו יחיה"שנזכה לחיים טובים

אני בן דבר ראשון..

ותרשי לי לתקן אותך הפסוק אומר "צדיק באמונתו יחיה.." הפסוק שאמרת זה המצאה של החילוני שעושימ מה שבא להמ אז המ המצאו פסוק מתאימ..

חן חפץ 16

New member
....

אודליה את ממש כ-פ-ר-ה!!!!! והמבינה תבין נ"ב תודה על הכרטיס מאמושה

עמירם04

New member
אודליה קצת נסחפת..

זה ששלחת SMS להחזיר אותו זה לא צריך לסתור לך השוואות של כתבים לסגנון זה או אחר.. מה לעשות גם אני לא כ``כ אוהב את המעיכות שלו אבל הכתיבה והפסנתר מזכירים ליותר מאחד/ת את עמיר. לדעתי זה לא צריך לעצבן אף אחד.. עמיר היה וישאר מספר 1!!

odery

New member
כן צודק

אולי לא היה יותר מידי בוגר להתעצבן מזה יתכן והיה יותר מקום לתגובה נוסח : השוואת הטקסטים אינה במקומה... אנלא מדברת על הקטע הווקאלי ולא על העיבוד... רק על הטקסטים... אולי אני צכה לחכות לשאר השירים.. פה לא מצאתי מקום להשוואה.

ziviki g

New member
וההתלהמות הזאת כן מתאימה לפורום ?

בס"ד אודליה , חבל שלא שמעת את הראיון עם יהודה היום , שהודה קבל עם ורדיו , שהוא מאוד אוהב את עמיר ואת השירים שלו ,ושעמיר זמר מעולה ואחד ויחיד. הבחור הוציא סינגל ראשון , שלי , בתור מעריצה של עמיר ממש לא ברורה ההשוואה. לא המלל , לא הסגנון , לא הקול, לא הכיוון (וחכי שתשמעי שירים נוספים תביני עד כמה לא. ). אולי הכיפה. אולי. אבל אז צריך להשוות את יהודה גם לאהוד בנאי..... השיר יפה , השיר טוב , הבחור מוכשר ומגיע לו הקרדיט שמגיע לו, והצאנס שמגיע לכל אחד. ואגב , אני דיברתי עם עמיר על יהודה פעם. והיו לי גם עדים לשיחה..... ואת יודעת מה הוא אמר? "הוא בשלו ואני בשלי ואני הכי מפרגן לו. יש מקום לכוווולם". ועמיר , כמו עמיר , כ"כ צודק... מקווה שנשכיל ללכת בדרכו ולא בדרכיו של הרשע ממעריב . אנשים כמוהו , באמת לא מגיעים לשום מקום...

למעלה