יהודה לוי.....

אור 2002

New member
לדנדוש ../images/Emo98.gif!!!!! לקרוא

אני מדבר איתה על מלא דברים כמו למשל על "לחיי האהבה" ומתעניין לעונה הבאה אם תהיה ושואל אותה על ה"משחק" (לשחק בתיאטרון, שלא תביני אותי לא נכון) ומתי היא החליטה לשחק ואיפה היא למדה? וכו´ וקצת צוחקים. בפעם הראשונה מאוד היתלהבתי אז היא אמרה לי "אור, תירגע זה בסך הכל משחק!!" מאז לא נירגעתי, אבל כמו שאומרים זקנים "זה כבר סיפור אחר..."

לפומפיי

כן אני מניחה שפגשתי הרבה אבל זה לא נראה ככה.... אוףף קשה להסביר.. קיצקץ.. היה טוב וטוב שהיה אבל אני המשכתי הלאה פעם הבאה שיהיה מפגש אני לא אהיה...השתנתי...! וטוב שכך...

ofirosh

New member
במפגשים פגשתי גם את יהודה מתי ונתי

אבל אני לא ממש מחשיבה כי זה לא ממש אישי

לעדי!!!!!!!!!!!!

אני לא יודעת אם הוא בא לת"א אבל באוגוסט מתישהו הוא בא לחולון(לקניון מן הסתם...)

casperit

New member
עד אשדוד?

לא נראה לי... בכל מקרה כבר פגשתי אותו פעמיים ובשתיהן קיבלתי חתימה ונשיקה (אה הפעם הראשונה הרבה יותר מגניבה כי עשיתי כזה "אפשר גם?" ובפעם השניה הוא נתן לכולם) יעל

אני פגשתי את+2 דברים

טוב אז אני פגשתי את: יהודה- 3 פעמים אבי פניני -1 סופי צדקה - 1 מתי אטלס - 1 יעל דואני - 1 יסמין דאימונד - 1 יעל הדר - 1 וזהו אם אני לא טועה *********************************** מישהו ראה כבר תפרסומת הכבר-לא-כל-כך-חדשה של יעל דואני למסטיק מסט? פרסומת נחמדה דווקא..... עכשיו שאלה לבעלי שמיעה חדה: מכירים תפרסומת הזאת שמבקשת לתרום דם, שבה יש מן צינור כזה שעובר בו דם כזה אז יש שם קריינות כזאת ואני כמעט בטוחה שהקריין זה גיל פרנק. מישהו יכול לאשר את חשדותיי? בה ביי אופס יצא לי חרוז נ.ב. נכון שבזמן האחרון אני פחות בפורום ופחות כותבת ממקודם אז רק שתדעו שזה המחשב שלי, הוא מאמלל אותי, הוא ממרר לי תחיים, גאד, הוא כ"כ איטי שאני פשוט מתעצלת לחכות שהוא יפתח תעמוד של הכתיבת הודעה/הוספת תגובה אבל אני קוראת!!! וזה הכי חשוב!!! אז לא לשכוח אותי חבר´ה אני פה ואני אשתדל לא להתעצל ! מבטיחה!

ofirosh

New member
גם אני חושבת שזה גיל פרנק!!!!! פשוט

לא אמרתי כי שיערתי שאם זה הוא מישהו יגיד בוודאות!

talkedmi1

New member
אני ראיתי את הפרסומת עם יעל...

פרסומת חמודה...ראיתי אותה לפני כמה ימים לא נראה לכם שהשיער שלה יותר כהה שם??

ADIDIDIDI

New member
כן זאת אחלה

פרסומת היא ממש חמודה שם! ולא שמתי לב שהשיער יותר כהה. אנשים שימו לב לשעה שאני כותבת את ההודעה........ עוד שעה יש לי בגרות במטמתיקה.... זאת הסיבה!

אהבתי ת´פרסומת.....

קצת קיטשית... (למי שמבין....) אבל חפיף חמודה מאוד!!! ובהצלחה בבגרות במתמטיקההה

עדי18

New member
גם אני ראיתי תפרסומת עם יעל,היא

חמודה.... אגב פרסומות עם שחקנים....ראיתם תפרסומת עם עמרם?.....חחח משהו עם דיור...

levad

New member
אני פגשתי

את סופי כמובן...במעלית המון פעמים ובכיתן ובסנטר ובקניון אביב... את מתי באפרופו בקניון אביב...קיבלתי נשיקה את יהודה בקניון אביב...גם קיבלתי נשיקה וזהו.

למעלה