יהודה הומו?

רינה ד

New member
אין קשר בין ההשמעות של שירים של יוד

יודה ברדיו לבין יציאת הדיסק, פשוט כל עורכי המוזיקה מתים על יודה...(איך אפשר שלא...?) ולכן הוא מושמע הרבה ברדיו, וטוב שכך, בפעם האחרונה שפגשנו את יודה (לפני שבוע וחצי בהופעה של יוני המממקסים) יודה אמר לנו שהדיסק ייצא בדצמבר וקצת לפני יציאת האלבום נשמע שיר או שניים ברדיו...לא בטוחה שעצומה תעזור אפשר לנסות כל דבר, אבל יודה אמר שהוא לא רוצה להופיע בלי שירים חדשים...!!! (מקווה שיחזור בו ובכל זאת יתגעגע לבמה ויופיע לפחות פעם בחודש...) ***** --- * --- * --- --- * --- * --- * --- * --- ***** 4 חודשים ארוכים ארוכים עוד לפנינו... תחזיקו מעמד, אני יודעת שזה מאוד קשה אבל בסוף זה ישתלם, הדיסק הולך להיות מווושלם...כמו שאנחנו מורגלים מיודה...

willo1

New member
רינה../images/Emo70.gif

תני לנו משהו להיתלות עליו! אם אין לנו הבטחה ממשית שהדיסק ייצא בדצמבר לפחות שנחשוב שזה קשור בהשמעת שירים ברדיו
ואגב, כם התחילו להשמיע את יהודה קצת יותר. בתור אחת שעוקבת אחרי הרדיו יומיום, בהחלט שמים את יהודה קצת יותר. מ0 שירים ביום - במקרה הטוב 1 ללפחות4-5

idanl5

New member
רק רגע..

אני שומע את שיריו והם מרגשים ויפים והוא ללא ספק אחד המוסיקאים הטובים ביותר כאן.אני לא מחטט זו סתם שמועה ששמעתי ורציתי לשאול את המעריצים אם זה נכון?

ענתי44

New member
בכל זאת לא עינינו של איש../images/Emo140.gif

שמחה שאתה מתרגש משיריו של יהודה פוליקר. ובכל זאת חייו הם עינינו הפרטי ולאף אחד אין זכות לדון בהם. יהודה אומנם אדם מפורסם, אבל אינו נבחר ציבור ואינו חייב לציבור כלום. חייו האישיים הם שלו ושלו בלבד! ורק הוא הבוחר מה לחשוף מהם. עברי לידר כמדומני, בחר לשתף את הציבור בכלל ומעריציו בפרט בחייו האינטימיים. זוהי זכותו ואני אפילו חשבתי שזה נבון מצידו. יהודה פתח פעם את הדלת לחייו הפרטיים כשדיבר על היותו דור שני לשואה. זה היה מרגש וגרם לי בזמנו לבכות ולבכות. ואפילו לבחור את השואה כמקצוע ראשי בלימודיי באוניברסיטה. זו היתה בחירתו לשתף אותנו בחייו. בגיוק כמו הבחירה של קרובת משפחה שלי לא לדבר עם אף אחד על התקופה ההיא. מה שאני מנסה להסביר לך שזה זכותו של אדם לא לחשוף מידע אישי בפני הרבים. רב אלוף שמועתי הוא אחד הרעות החולות של החברה הכללית בכלל והישראלית בפרט. ומי שעסקה כעשרים שנה לערך בתקשורת ומכירה מקרוב איך הדברים עובדים אני רוצה להגיד לך שאומנם יש והשמועות מבוססות על גרעין של אמת אך בהרבה מקרים הם נשענים על כרעי תרנגולת, כלומר אין בהם כלום. פה בפורום, ואני למרות היותי מעריצה ותיקה חדשה כאן, אנחנו אוהבים את יהודה. אנחנו מתרגשים כמוך משיריו ואומנותו שלו, ושל יוני פוליקר ובטח לא מתיחסים לדברים אחרים. יהודה פוליקר בחר לחשוף בפנינו את עולמו האישי כאדם ע"י המוסיקה שלו אנחנו פשוט מודים לו ונהנים ממתנת האל ולא מתעניינים עם מי הוא הולך לישון בלילה. זה באמת עיניינו. אז אני מאחלת לך מכל הלב שתהנה מהמוסיקה הנפלאה ואפילו בשניים. שהמוסיקה תגרום נפלאות לחיי האהבה שלך ותעזוב את כל השאר לצינעת הפרט. וסליחה אם פגעתי בך בתגובתי הקודמת.כי לא התכוונתי להעליב.

willo1

New member
עם כל הכבוד- ויש כבוד ../images/Emo13.gif

זה לא ממש מעניין אותנו.. יש הרבה דברים מעבר לזה שמעסיקים אותנו יותר
בכל אופן, ברוך הבא

למעלה