יהודה הומו?

קרן ב1

New member
סליחה אבל השאלה לא לעניין

אנחנו לא מתעסקים פה בחיים האישיים של יהודה, זה לא עניינו של אף אחד.

ענתי44

New member
חטטנות לשמה

אני המומה מהשאלה שלך. היא פולשנית וחטטנות זולה. התפלשות בביבים. יותר טוב שתקשיב לשירים היפים שלו מאשר להתעסק בעניינים שהם ממש אבל ממש לא נוגעים לך.

ענתי44

New member
אכן ראיתי

עושה מאמצים להצליח לבוא הדבר לא קל כי אני מטפלת בימים אלה באמא שלי שחולה. ועוד שאלה של בורות איפה זה קמלוט? אני אגב 99% שאצליח לבוא להופעה של יהודה בקיסריה. הלוואי והוא יזמין את יוני כאומן אורח זה יהיה גדול!!!!!

קרן ב1

New member
לענתי - קודם כל

אני מצטערת לשמוע שאמא שלך חולה ומאחלת לה בריאות ושתרגיש טוב. אני מקווה שמצבה ישתפר כך שתוכלי להצטרף אלינו. הקמלוט נמצא ברחוב שלום עליכם פינת בן יהודה בת"א. ברח לי מספר הבניין, אבל אני בטוחה שהחבר'ה כאן יוכלו לעזור... בכל מקרה צריך לנסוע בבן יהודה עד שמגיעים לחיבור שלו עם רח' שלום עליכם וזה שם. ותשמחי לשמוע שיהודה לא צריך אפילו להזמין את יוני כאמן אורח, מפני שיוני מנגן בהופעות של יהודה כחלק מהלהקה! הוא אמנם לא שר שם משיריו אבל הוא בהחלט מפגין את כשרונו בנגינה, ורואים כמה יהודה מאושר שהוא שם.

ענתי44

New member
קרן תודה אשתדל לבוא

אמא שלי חולת אלצהיימר וגם עברה אירוע מוחי וכרגע אני על תקן עובדת פיליפינית סועדת אותה. לא מתלוננת היא אדם נפלא. כשהיתה בריאה היא היתה איתי ביותר מהופעה אחת של יהודה. אמא הכי גזעית שאפשר! נהדר שיוני עם יהודה אני אגב מקווה שגם חיים רומנו נשאר. אז בקיסריה אני אראה את הפוליקרים בשיתוף פעולה אני כבר מתרגשת. הלוואי ויהודה גם יעשה מחווה ליוני ולי ויזמין אותו לשיר. זה יהיה נפלא. יש לי ידיד טוב שהחליט שלא יעזור כלום ואני הולכת למופע בקיסריה. הוא יקנה כרטיסים וישכור אוטו כדי שאספיק לחזור לאשדוד לאמא. הוא לוקח אותי להתאוורר מהמצב במוסיקה וכדורגל כי אני חולה על פוליקר ועל הפועל חיפה. שוב תודה על המידע ונקווה שנתראה בהופעה. אם לא בקמלוט אז בקיסריה

willo1

New member
האמממ

מצטערת לאכזב אבל לפי דיווחים שהגיעו אלי- לא בטוח שתהיה הופעה בקיסריה.. וברוכה הבאה אגב

ענתי44

New member
אוי לא!

את בטוחה? כמה מיהמנים המקורות המדווחים? כי מעולם לא זכור לי שלא התקחחמה הופעה בקיסריה.וליהודה לא תהיה בעיה למלא את קיסריה. אני ממש פינטזתי על ההופעה הזו.... חבל תודה על הברכות ושבוע נםלא

ענתי44

New member
ואני מקווה

וכאוהדת של הפועל חיפה ( אני חושבת שיהודה ויוני דווקא ירוקים) אני חייבת להיות אופטימית ללא תקנה ולקוות לטוב... אולי נעשה עצומה הקוראת ליהודה להופיע?

willo1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אני ורינה העלנו פעם רעיון כזה (היינו קורבות לשביתה מול משרדו של כבודו יהודל'ה
) אבל לא יצא מזה כלום בסוף... רוצה לעלות רעיון כשלהו?

ענתי44

New member
שביתת רעב?

טוב זה היה בצחוק. אבל בהחלט אפשר לארגן איזו פנייה נרגשת ליהודה או לסוכן שלו ולבקש.אפילו להתחנן אם צריך, שההופעה תתקיים. בקיסריה, על המצדה או על המוחרקה רק שיעשו הופעה. מה אתם חושבים? שווה לנסות לא?

willo1

New member
בטח. אני בעד

אני כבר ממזמן בעד. חייבים לעשות עם זה משהו. אני יכולה לסדר פרסום בכל האתר, בטח ייצטרפו עוד. אבל מה נעשה בדיוק?

ענתי44

New member
נריץ עצומה ונשלח ליהודה

פשוט נריץ עצומה הקוראת ליהודה להופיע בקיסריה או איפה שיבחר ואחרי שיחתמו עליה את תביאי לו אותה בשם כולנו מה דעתך?

יש לי תחושה עמומה..

שהדיסק עומד לראות אור ממש בקרוב. כי פתאם אבל ממש פתאם אני שומעת את יודה ברדיו כללללללללללללל הזמןןןןןן. פשוט כל הזמן! כל יום מספר פעמים ברשתות שונות ואני לא זוכרת שזה כזה שכיח (עם כל הכבוד להשמעות הלא רעות שיודה זוכה להן בדרך כלל)אולי יש משהו שהעורכים המוסיקלים יודעים ואנחנו לא..?? הייתי רוצה לחשוב ככה.. ולא! לא ! לא! מה שביתת רעב? אני לא עומדת בזה! תחשבו על משהו אחר (ואם מישהו ממש מתעקש אז עוד מעט ממילא תשעה באב) וענתי? ברוכה הבאה לפורום. את כותבת נפלא! ורפואה שלימה לאמך!!

willo1

New member
כן.

האמת שזה כבר מלפני די הרבה זמן. יש ברדיו את יהודה כל הזמן. אני מקווה שזה באמת אומר שבקרוב ייצא דיסק. והרעיון של עצומה נשמע טוב ר' הודעה לענת

ענתי44

New member
תודה מקווה שאת צודקת../images/Emo140.gif

והדיסק יצא בקרוב. ולעניין ההופעה אני מקווה שהיא תתקיים אבל לפחות בעוד שלושה שבועות כי היום קרעתי את השריר מאחורי הברך ואני מושבתת. ואני אם יש הופעה אפילו בזחילה עד קיסריה.ואל תחשבו שלא היה לי מצב כזה בעבר. זה היה לפני איזה 17 שנה ואני נקעתי את הקרסול. קיבלתי הזמנה לבוא להופעה של פוליקר בטקס חנוכת אמפיתיאטרון בים המלח מטעם שר התיירות. אני בקושי עמדתי על הרגל אבל לא ויתרתי והיתה חוויה מדהימה!!! עם המקל רקדתי. מקווה שגם בקיסריה תהיה הופעה. ואם אצטרך בשביל זה לשבות רעב או להתחנן לפני מישהו ... קטן עליי.

willo1

New member
../images/Emo45.gif

עצומה זה טוב. אפשר יהיה להחתים דרך האינטרנט (?) אנשים, אפשר גם לפרסם את זה בתפוז. העאא *מתרגשת* איך זה יגיע ליהודה זה כבר שלב מאוחר יותר. קודם שיהיו כמה חתימות. טוב מישהו רוצה להתחיל לנסח

למעלה