יהודה באנפלאגד???

gadoso

New member
שירןן

אז ככה נתחיל קודם רק בשיר אחד או ליתר דיוק מנגינה שחובה שתהייה בהופעות:"מאוחר אולי מוקדם" בחיים שלי לא שמעתי מנגינה כ"כ יפה(לטעמי יותר מעינייך הכחולות) יש גם עוד מנגינה טבעות עשן שהיא גם יפה לאללה ובקשר לגדנ"ע.זו הולך להיות השבוע הכי כיף שיהיה לך אי פעם יום ראשון קצת יקרעו לך ת'תחת כל היום חטים לעבור מחט לחט,הקשבים וזה.ועוד אח"כ שלוש קילומטר הליכה אבל זהו מהיום השני ועד האחרון זה ממש אחלה,שמלמדים קצת על נשק הולכים למטווח,תעשי יום סיירות(או ספורט תלוי באיזה בסיס תהיי) וביןם האחרון לפני החזרה הביתה מנקים את השירותיםן והכל אבל באמת הולך להיות שבוע באמת אדיר!!!!

קרן ב1

New member
אם כבר מדברים על אינסטרומנטליים

אז מה עם "הנה בא הבוקר"? סוף הדרך!!!!!! ואכן "מאוחר אולי מוקדם" הוא פנינה אמיתית, ו"לעיניך הכחולות" מלא בפנינים... פעם הייתה איזו כתבה בטלויזיה ביומן של יום שישי בערב, הראו חיילים נוסעים באוטובוס והשמיעו ברקע את "האוטובוס של החלומות", כמעט עשיתי חור בתקרה של הסלון. הרבצתי צרחה כזאת "זה של יהודה!!!" שהכלבה שלי כמעט חטפה התקף לב.

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחח

וואי נכון! הנה בא הבוקר. בא לי לבכות כשאני שומעת את המנגינה המדהימה הזאת

willo1

New member
אבל זה רק יומיים *מוחה*

לא ברור למה זה רק יומיים. רגע רגע, מה אמרת? לנקות שירותים?! איכס? טוב נו, אני חזקה נפשית, אני מקווה ז"א.
3 קילומטר?! *מתייפחת* איזה פחד שאלוהים ישמור. מישהי אמרה לי אתמול שבגנ"ע היה לה יותר קשה מבטירונות עצמה
יש תקווה? באיזה בסיס היית? ומאוחר אולי מוקדם זו אכן מנגינת חובה. לגמרי.בקשר לעיניך הכחולות, אני חושבת שהמקור לא ממש יפה. הגירסה עם יזהר אשדות יפה בהרבה מהמקורית

קרן ב1

New member
לא מסכימה איתך בנקודה האחרונה...

אני חושבת ש"לעיניך הכחולות" במקור פשוט מדהים, תמיד יש לי צביטה בלב כשאני שומעת אותו, ולדעתי הגירסה עם יזהר אשדות עשתה לו עוול...

gadoso

New member
שירן,אם כל אהבתי אלייך

אני נוטה להסכים עם קרן יש משהו הרבה יותר מרגש ומיוחד בגרסא המקורית מאשר בהופעה... תופעה כזו מתאימה דווקא לארכדי שהורס שירים בביצועים מגעילים בהופעות(בתור אחד שהיה בכמה וכמה הופעות של ארכדי9 יהודה דווקא יהודה לעשות בצועים ברמה של הדיסק אם לא יותר טובים אבל בעינייך הכחולות,לטעמי גרסת ההופעה(יזהר אשדות) יצאה פחות יפה מאשר הגרסא המקורית.

willo1

New member
חחחחחח חמוד

זה בסדר
כל אחד והדעות שלו
יש לנו מזל גדול שלא כולנו חושבים אותו דבר אחרת היה משעמם

gadoso

New member
את רוצה להיות מורה?

זה משפט של מורה הדבר הזה.... יאסו יהודה:)

למעלה